وقتی کم کاری ها، مکان فاجعه بار در تبریز می سازد؛
مکان؛ پل خودکشی!
در کنار تمامی پلهایی که برای تبریز ساخته شده، یکی از پلها هر چند وقت یک بار نه به واسطه ساخت بلکه به دلیل یک معضل هولناک اجتماعی خبر ساز می شود.

سرویس اجتماعی تبریزبیدار؛
پل از جمله اختراعات بشر است که در جهت تسهیل رفت و آمد میان دو نقطه که رودخانه ای میان آنها حائل گشته بود، به کار گرفته شد و اهمیت آن تا جایی است این سازه عمرانی ساخته دست بشر در پیروزی ها و شکست های یک ملت نقش تعیین کننده داشته است. جدای از این پل ها در طول تاریخ به عنوان یک سازه عمرانی قابل توجه همواره مورد توجه حکومت ها بوده است تا جایی که امروزه در ایران کهن و دیگر نقاط تاریخی جهان، پلها را به عنوان یکی از آثار شاخص تاریخی معرفی می کنند. در همین تبریز خودمان پل آجی چای، قاری کورپوسی و داش کورپوسی از این جمله اند. برخی از این پلها هم خاطره انگیزند همانند پل کارون، پل خواجو و سی و سه پل اصفهان و پل عشاق پاریس.
با پیشرفت جوامع و شهرها استفاده از پل به عنوان یک سازه در مناطق شهری در کاهش ترافیک و یا سهولت عبور و مرور شهروندان از خیابان های شلوغ در دستور کار قرار گرفت. بر همین است که برخی نقاط شهرها به واسطه زیبایی و عظمت پلها در میان مردم مشهور گشته است، امروزه در تهران منطقه سید خندان را پیش از سبقه تاریخی اش به واسطه پل عظیمی که در این نقطه احداث شده میشناسند.
در تبریز هم به واسطه تجربه ناموفق ساخت زیر گذرها در دهه 70 به دلیل آبگرفتگی حاصل از بارشهای باران و برف، ساخت پلهای شهری بیشتر مورد توجه قرار گرفته است. هر چند کیفیت ساخت برخی آنها چنان است رانندگان برای سالم ماندن خودرو خود باید چنان سرعت ماشین را کاهش دهد که انگار اگر پلی نبود صرفه زمانی رفت و آمد ها خیلی به صرفه تر از این بود.
در کنار تمامی پلهایی که برای تبریز ساخته شده، یکی از پلها هر چند وقت یک بار نه به واسطه ساخت بلکه به دلیل یک معضل هولناک اجتماعی خبر ساز می شود. پل شهدای دانشجو یا رو گذر مشرف به برج بلور و فلکه دانشگاه یکی از آن مکان هایی است که هر از چند گاهی خبر خودکشی جوانی از تبریز تیتر رسانه ها و شبکه های اجتماعی در تبریز می شود. هر چند با تلاش ماموران بهزیستی و چند شهروند وظیفه شناس مثل روحانی جوان تبریزی، تمامی این خودکشی ها در این مکان ناموفق بوده و از بروز اتفاقی تلخ در این مکان جلوگیری شده اما گویا خبررسانی های جنجالی باعث شده این مکان خواه نا خواه به عنوان پل خودکشی معرفی شود.
نخستین بار در 23 مرداد سال 95 دختر جوانی که گفته شد به دلیل مشکلات روحی ناشی از مرگ مادر به بالای این پل تازه ساخت رفت اما با تلاش ماموران آتش نشانی از خودکشی منصرف شد و به پایین پل منتقل شد.
در 11 خرداد ماه سالجاری بازهم دختر جوانی در این مکان اقدام به خودکشی کرد که تلاشهای روحانی تبریزی؛حجت الاسلام اسدالهی مانع از بروز فاجعه شد دختر جوان برای مشاوره در اختیار عوامل بهزیستی قرار گرفت.
اما در آخرین نمونه روز گذشته پسر جوانی خود را به قسمت بالایی این پل رساند اما با حضور ماموران اورژانس اجتماعی از اقدام خود منصرف شد. برخی رسانه ها نیز نوشتند حضور دختر جوانی در لحظات خودکشی پسر جوان را از اقدام به خودکشی منصرف کرده است!
آنچه گفته شد بازخوانی حوادثی بود که می توانست به فاجعه ای تلخ منجر شود اما تلاش های انسان های دلسوز مانع این رخداد شوم شده است. با این وجود امروز روگذر مذکور در سایه بی توجهی مسئولین شهری و بزرگنمایی رسانه ها در انتشار اخبار خودکشی های ناموفق آن، به مکان مورد توجه برای خودکشی انتخاب شود!
انتظار می رود مسئولین امر در جهت بهسازی و رفع نواقص این مکان هر چه زودتر اقداماتی به عمل آورند تا عنوان پل خودکشی از این مکان حذف شود.
باسلام و خسته نباشيد خدمت همه مسعولين محترم کشور. ميخاستم ازتون عاجزانه خواهش کنم به مشکل تاخير در تحويل دادن مسکن مهر رسيدگي بفرماييد. ما از سال 1392 در مسکن مهر شهر تبريز ثبت نام کرديم و همه بدهي هامون رو کاملا تسويه حساب کرديم ولي تا الان که چهار سال هست آپارتمان رو تحويل نگرفتيم. آپارتمان ما در شهرجديد سهند فاز چهار مجتمع غدير پنج هستش. عاجزانه خواهشمندم به مشکلات مسکن مهر شهر تبريز رسيدگي بفرماييد. باتشکر چاوشي 97/01/30
سلام-حریم قانونی تصویب شده در آثار باستانی نبایست نقض می شد که در تبریز حریم و دورنمای آپار باستانی این شهر به علت عدم آزاد سازی و یا ساخت وسازهای نزدیک و حتی در جوار ومحوطه باستانی و با استفاده از لودر وبلدذر نقض شده در محوطه ارک مسجد کبود قلعه رشیدیه مسجد اوستاد شاگر مسجد حسن پاشا مسجد صفر علی خان
آقای آجرلو زودتر این باید برکنار میشد.با مدیریت نادرست خود تراکتور را تا مرز سقوط به دسته یک پیش برده.
اخبار سفر قبلي رو مرور كنيد قرار بود براي راه اهن و بزرگراهها در همان سفر ٨٠٠ ميليار تومن پول بدهند. و تموم كنند. ٥ سال گذشت هنوز. ناقصند.
جناب استاندار محترم یه دستور محکمی هم به آزاد راه مراغه - هشترود هم بدهید .اتمام این الان 40 سال است که به مردم منطقه به یک رویای دست نیافتنی تبدیل شده است.بخدا مردم این منطقه هم انسان هستند و هر روز حداقل 2 یا 3 تصادف منجر به فوتی اتفاق میفتد.
از استاندار محترم خواهشمندیم ماهانه عملکرد جاده رو بازدید کنند.
اون ۲۶ کیلومتر که میفرمایید حدود ۱۰ سال طول کشیده به بهره برداری رسیده . !! تنها راه احداث زود هنگام کار کردن بصورت سه شیفتی است.
جاده اهر تبریز به جاده مرگ معروف است . خیلی ها در این جاده کشته شدند .
سلام - اگر این تیم بی انگیزه فاقد هرگونه تاکتیک تیمی شانس نیاورد سقوط می کند
احیای اب ارومیه رو خواستارم تشکر