نگاهی به فصل دوم سریال جلال؛
داستان خانوادگی با پسزمینه انقلاب و دفاع مقدس
سریال «جلال» داستان زندگی معمولی آدمهاست. آدمهایی که روزهای عادی زندگیشان به وقوع انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی گره میخورد.

به گزارش تبریز بیدار ، این روزها فصل دوم سریال جلال ساعت 22:15 روی آنتن شبکه یک سیما قرار دارد، سریالی که در ۲۶ قسمت ۴۵ دقیقهای به سفارش مشترک معاونت امور استانهای صدا و سیما و صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی به تهیهکنندگی علیرضا جلالی و کارگردانی حسن نجفی در تبریز فیلمبرداری شده است.
داستان سریال با قیام تاریخی مردم تبریز در ۲۹ بهمن۱۳۵۶ شروع شده و تا آزادی سوسنگرد را به نمایش میکشد.
سریال «جلال» داستان زندگی معمولی آدمهاست. آدمهایی که روزهای عادی زندگیشان به وقوع انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی گره میخورد. حسن نجفی در جلال، روایتگر داستان انقلاب شده است. انقلابی که قبل از رخدادن در خیابانها، در دل انسانها رخ داد. انقلابی که جلال را به حاجاکبر فرشچی مبدل میکند. داستان جلال داستان همه انسانهایی است که در دل اتفاقات انقلاب دوباره زاده شدند، قد کشیدند و به قهرمانان صفحات آن تبدیل شدند.
علیرضا جلالی، تهیهکننده سریال فصل دوم جلال طی گفتگویی به جامجم میگوید: زمانی که تهیهکنندگی این پروژه به من محول شد به علت کمبود زمان، در دل تولید مرحله پیشتولید را آغاز کردیم. فصل دوم سریال جلال در ۲۳۰ لوکیشن فیلمبرداری شده که انتخاب و ساخت آنها باید انجام میگرفت. این سریال سه مقطع تاریخی را روایت میکند: قبل از انقلاب، انقلاب و جنگ تحمیلی. وجود این سه مرحله در سریال سختیهای خاص خود را دارد. کسانی که باکار فیلمسازی آشنا هستند، میدانند ساخت لوکیشن سه مقطع متفاوت تاریخی کار بسیار سخت، زمانبر و پرهزینهای است اما استان آذربایجان شرقی موفق شد با بودجهای که در اختیار داشت این کار را به نحو احسن انجام دهد و من لازم میدانم از تکتک مسئولان صداوسیمای استان قدردانی کنم. آنها تمام تلاش خود را به کار بستند و هر آنچه لازم بود در اختیار ما قراردادند. من به مردم آذربایجان شرقی تبریک میگویم که چنین مسئولانی به آنها خدمت میکنند.
داستان خانوادگی با پسزمینه انقلاب و دفاع مقدس
حسن نجفی، نویسنده و کارگردان سریال، درباره ویژگیهای این فصل به جامجم میگوید: فصل دوم سریال جلال فیلمنامه سخت و پرکاری دارد. من وقتی این کار را مینوشتم اصلا خودم را سانسور نکردم و با فراغبال و در کمترین زمان ممکن آن را نوشتم. جلال۲ یک سریال آپارتمانی نبود که بتوان آن را در دو آپارتمان فیلمبرداری کرد.
این سریال ۲۵۰ لوکیشن داشت که در سریالسازی در تلویزیون ایران بیسابقه است؛ مگر در سریالهای فاخر که بودجه کلانی دارند و در انتخاب لوکیشن محدودیتی ندارند. ما این سریال را با ۲۵درصد بودجهای که در تهران برای سریالهای اینچنینی میگیرند، ساختیم. فصل دوم جلال ۳۰۰بازیگر دارد که ۳۰بازیگر آن درجه یک هستند. ما لوکیشن سوسنگرد را در ۲۰۰متر فضا طراحی کرده و ساختیم. جلال یک داستان خانوادگی است که در پس زمینه آن تاریخ این منطقه هم روایت میشود. ما در حق مفاخر دینی، انقلابی و شخصیتهای برجستهمان ظلم مضاعف کردهایم. صحبت من با دستگاههای استان این است که این سازمانها با بودجههای میلیاردی خود چرا تا امروز برای این بزرگان کاری نکردهاند؟ چرا هیچکس نمیگوید که نقش شهیدمدنی در جنگتحمیلی و آزادی سوسنگرد چه بودهاست؟ چرا نباید همه شهید علیتجلایی و شهید قاضی را بشناسند؟ اصلا کسی میداند نادر برپور چه کسی است؟ برای شناساندن این قهرمانان باید کارهای فاخری ساخته میشد.
ما سریال جلال را برای شش فصل طراحی کردیم و از سال ۱۳۳۸ شروع شده و تا سال ۱۳۹۹ ادامه مییابد و هر شش فصل آن نیز تصویب شده است.
انتهای پیام/