به گزارش تبریز بیدار به نقل از فارس، محمدرضا رشیدی صبح امروز در مراسم افتتاح بخش پژوهشی مرکز رشد فناوری فرآوردههای دارویی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، با بیان اینکه این دانشگاه با کمترین اعتبارات فناوری فعالیت میکند، اظهار داشت: با وجود پایین بودن اعتبارات پژوهشی بیشترین فعالیتها را در بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور داشتهایم.
وی افزود: پژوهش در دانشگاه تبریز تا قبل از سال ۹۲ غیرفعال بوده و از سال ۹۳ رویکرد جدیدی در زمینه پژوهشی در محورهای مختلف فعال است که در این زمینه امسال ۲۰ طرح فناورانه داریم که در مرحله عقد قرار داد هستند.
رشیدی گفت: ۷۷ واحد فناوری مستقل در مراکز رشد دانشگاه علوم پزشکی تبریز فعال هستند و سال گذشته ۱۰۰ اختراع را مدیریت کردهایم.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز یادآور شد: راهاندازی ۴۰ واحد فناوری را مورد توجه داشته و راهاندازی کارگاههای تولیدی استاندارد را در برنامه داریم چرا که با وجود صنعتی بودن تبریز امکان تکمیل زنجیره پژوهش تا نتیجه دهی وجود دارد.
وی خاطر نشان کرد: رقابتی را در راهاندازی شرکتهای دانش بنیاندار استان شاهد هستیم در گذشته بینظیر بوده و مدیران ارشد فناوری علوم پزشکی استان نیز در این زمینه شخصا وارد میشوند.
رشیدی ادامه داد: روند پژوهشی خوبی در علوم پزشکی استان به راه افتاده و متعهد شدهایم تا محصولات دانش بنیان را در سطح کشوری عرضه کنیم.