با تلاش تکنسین‌های اورژانس تبریز

خانم ۵۶ ساله به زندگی بازگشت

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی آذربایجان‌شرقی گفت: با تلاش تکنسین‌های پایگاه ۲۱۴ تبریز، خانم ۵۶ ساله‌ای که دچار ایست قلبی – تنفسی شده بود، به زندگی بازگشت.

به گزارش تبریز بیدار،  روزبه رجائی غفوری امروز در گفتگویی اظهار داشت: عصر روز دوشنبه ۳۱ خرداد از محله آخمقیه تبریز گزارشی از درد سینه خانم ۵۶ ساله‌ای به اپراتوری فوریت‌های پزشکی شد.

وی ادامه داد: با اعزام پایگاه ۲۱۴ به آدرس مورد نظر و معاینه بیمار خانم که سابقه بیماری قندخون و فشار خون داشت، اقدامات پیش بیمارستانی انجام داده شد و بیمار جهت بررسی بیشتر به بیمارستان انتقال داده شد.

دکتر رجائی ادامه داد: در حین انتقال، بیمار دچار ایست قلبی – تنفسی شده و تکنسین‌های اورژانس ۱۱۵ اقدامات احیا را آغاز کردند و توانستند این خانم را به زندگی بازگردانند.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی آذربایجان‌شرقی به افرادی که دچار بیماری قند خون هستند توصیه کرد: بخاطر بیماری قندخون و تاثیرات آن برسیستم عصبی، دردهای ناشی از مشکلات قلبی بروز نمی‌دهد و حتما این افراد بایستی تحت نظر پزشک و بررسی قلبی قرار بگیرند.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *