با آغاز مطالعات کلید خورد

ساخت بیمارستان ۸۰۰ تختخوابی در تبریز توسط سرمایه گذاران خارجی

معاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه علوم پزشکی تبریز از آغاز مطالعات ساخت بیمارستان ۸۰۰ تختخوابی مجهز در تبریز خبر داد.

به گزارش تبریز بیدار ، مسعود فقیه دینوری امروز در حاشیه جلسه مشترک با نمایندگانی از یک شرکت کره جنوبی گفت : مطالعات چگونگی اجرای این طرح هم اکنون در حال اجراست و کارشناسان کره در حال بررسی نقشه های آن هستند.

وی گفت : در جلسه مشترکی که امروز بین دانشگاه علوم پزشکی و یک شرکت کره ای برگزار شد دو طرف آمادگی خود را برای پیشبرد اجرایی شدن این طرح اعلام کردند.

به گفته وی هم اکنون کارشناسان شرکتی از کره جنوبی در تبریز هستند و هماهنگی لازم برای نقشه برداری و بازدید های میدانی این طرح بزرگ در حال انجام است.

معاون توسعه مدیریت ومنابع دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت : بیمارستان ۸۰۰ تختخوابی تبریز قرار است در محل فعلی ۲ بیمارستان قدیمی شهدا و امام احداث گردد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *