شناسایی نیازمندان دهکهای پایین؛ اولویت کمیته امداد
تقویت پیوند دانشگاه و صنایع دفاعی، اولویت اصلی ماست
دشمن به دنبال ایجاد بحران داخلی است
ضرورت بازنگری در سیاستهای علمی و فناوری
جنگ امروز، جنگ روایتها و ارادههاست
روحیه بسیجی، پشتوانه علم و پژوهش
هشدار مقام قضایی درباره کلاهبرداری با وعده فروش صندلی دانشگاه
یک جمله برای دلشوره کافی بود؛ «در دسترس نیست» / شامِ بی محمدنماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از عملکرد چیت چیان وزیر نیرو گفت: وی به جز افزایش بیکاری و خشک شدن دریاچه ارومیه کاری برای مردم آذربایجان غربی انجام نداده است.
به گزارش تبریز بیدار ، نادر قاضی پور در گفت و گو با اروم نیوز، با اشاره به جریان سفر وزیر نیرو به استان آذربایجان غربی گفت: از زمانی که آقای چیت چیان وزیر نیرو شده است چیزی جز گرانی در حوزه مربوط به این وزارت خانه برای مردم به بار نیاورده است.
وی افزود: موقعی که چیت چیان وزیر شد قیمت برق روستایی 7 برابر افزایش و برق شهری نیز چندین برابر افزایش پیدا کرد.
نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از عملکرد وزیر نیرو در توزیع نامناسب آب و تعطیلی ساخت سدهای آذربایجان غربی اظهار کرد: متاسفانه چیت چیان با انتقال آب فاز دوم میاندوآب به آذربایجان شرقی کشاورزی و دامداری را نیز در این استان تعطیل کرد.
قاضی پور با بیان اینکه وزیر نیرو دریاچه ارومیه را به محل ریختن فاضلاب تبدیل کرده است تصریح کرد: هم اکنون با توجه به تدبیر چیت چیان فاضلاب شهرک صنعتی فاز 2 و اکثر فاضلاب کارخانه های تبریز در حال سرازیر شدن به دریاچه ارومیه است.
قاضی پور خاطرنشان کرد: بنابراین ما از عملکرد چیتچیان راضی نیستیم چراکه وی به جز افزایش بیکاری و خشک شدن دریاچه ارومیه کاری برای مردم آذربایجان غربی انجام نداده است.
دیدگاهتان را بنویسید