شنبه / ۲۱ شهریور / ۱۴۰۵ Saturday / 12 September / 2026
×
مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی

اجساد ۵ نفر مفقود شده حادثه قطار تبریز- مشهد پیدا نشدند

ساعی گفت: متاسفانه جستجوها ثمری نداشت و اجساد ۵ نفری که در حادثه قاطر تبریز- مشهد مفقود شده بودند، یافت نشد.

  • دی 7, 1395
  • به گزارش تبریز بیدار ، خلیل ساعی در گفتگو با  ائل با اشاره به پیگیری هایی که برای پیدا کردن اجساد ۵ مفقودی حادثه قطار تبریز- مشهد انجام شد، اظهار کرد: متاسفانه جستجوها ثمری نداشت و اجساد یافت نشدند.

    وی ادامه داد: به دنبال پیگیری هایی که از استان آذربایجان شرقی انجام دادیم، در چند روز آینده جواز دفن این ۵ تن صادر می شود.

    مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی تصریح کرد: دادستانی استان سمنان باید این جوازهای دفن را صادر کند و هماهنگی های لازم مابین راه آهن جمهوری اسلامی ایران، دادستانی استان آذربایجان شرقی و استان سمنان نیز صورت پذیرفته است.

    گفتنی است، ۳۲ روز قبل، قطار مسافربری تبریز- مشهد در ایستگاه هفت خوان سمنان دچار حادثه شد. در این حادثه که در ساعت ۷:۲۲ صبح روز جمعه ۵ آذر ۱۳۹۵ به وقوع پیوست، قطار سمنان به مشهد از پشت به قطار تبریز به مشهد که در همان ریل متوقف بود، برخورد کرد. در پی برخورد دو قطار، چهار واگن از ریل خارج و پنج واگن نیز دچار حریق شدند.در این حادثه ۴۷ نفر کشته و ۱۰۳ نفر نیز مصدوم شدند.

    ۵ تن نیز به علت سوختگی زیاد مفقود شده بودند که متاسفانه اجسادشان هیچ گاه شناسایی نشد.

    نوشته های مشابه
    مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) آذربایجان‌شرقی مطرح کرد؛

    شناسایی نیازمندان دهک‌های پایین؛ اولویت کمیته امداد

    تقویت پیوند دانشگاه و صنایع دفاعی، اولویت اصلی ماست
    رئیس دانشگاه تبریز در اجلاسیه سالانه مجمع بسیج آذربایجان شرقی؛

    تقویت پیوند دانشگاه و صنایع دفاعی، اولویت اصلی ماست

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *