به گزارش تبریز بیدار ، علی باغبان در حاشیه ثبت نام امروز شورای شهر تبریز، اظهار داشت: قصد ما انجام وظیفه در قبال شهرمان است و تا زمانی که توفیق خدمت داریم، این خدمت بالاترین وظیفه ما است.
وی افزود: با توجه به قدمت و تاریخ شهر تبریز، برنامه های دارای اولویت ما در راستای نارسایی ها و مشکلات بسیار شهر است و اگر بتوانیم این مشکلات را کاهش دهیم به هدف خود خواهیم رسید.
این کاندیدای انتخابات، خاطرنشان کرد: بزرگترین مشکل شهر تبریز از نظر توسعه ای، بافت فرسوده و شرایط فعلی حاشیه نشینی است که تبریز را از نظر کالبد شهری دچار مشکل کرده است.
وی افزود: تبریز تا چند دهه پیش شهر دوم کشور بود ولی الان در بسیاری از شاخص ها در ردیف های چندم قرار دارد و باید تلاش کنیم شاخص های توسعه یافتگی تبریز از نظر اقتصادی، درآمد مردم و مطرح شدن تبریز در ایران را بالا ببریم.
باغبان یادآور شد: جایگاه تبریز را باید از نظر سایر شاخص ها بالا ببریم و به شورای شهر فعلی نمره دوازده می دهم و عده ای در این شورا رفوزه و برخی بالای ۱۸ نمره دارند.
