اخبار خوب استان در ۱۴۰۱ / سال احیای امید و تغییر

مهم‌ترین اخبار خوب و تحوّلات مثبت آذربایجان‌ شرقی در سالی که گذشت را از نظر می‌گذرانیم.

به گزارش تبریزبیدار، آخرین ساعات سال ۱۴۰۱ در حال اتمام است؛ سالی پرفراز ونشیب و با انبوهی از اخبار خوب و بد، مثبت و منفی، امیدبخش و مأیوس‌کننده. هرچند علی‌رغم تلخی‌های پائیز آن، نمی‌توان از شیرینی‌های آن نیز در استان گذشت. در ادامه مروری می‌کنیم بر مهم‌ترین اتفاقات خوب آذربایجان‌شرقی در سالی که گذشت

سالی را که نکوست از بهارش پیداست!

دولت بهار امسال را با آزادسازی و واقعی‌کردن قیمت‌ها آغاز کرد؛ طرحی که در استان بدون هیچ کمبود کالایی اجرا شد و به موازات آن؛ احیای ۱۰۱ واحد راکد تولیدی، رشد سرمایه در گردش واحدهای تولیدی، سرمایه‌گذاری صنعتی شتاب بیشتری گرفت و عملیات اجرایی ۱۸ مگاپروژه‌ی بزرگ در استان آغاز شد.

سید ابراهیم رئیسی خردادماه به تبریز سفر کرد و با تخصیص ۴۳ هزار میلیارد تومان اعتبار به پروژه‌ها؛ دستور تشکیل شرکت مستقل مس آذربایجان را صادر کرد. دستوری که در ماه‌های بعد مقدمه‌ی انتقال حساب‌ها و درآمد مالیاتی استان از مس و پیگیری برای استقلال آن بود.

آغاز حذف کلاس‌های کانکسی، رشد طرح های سرمایه‌گذاری و رونق تولید، تزریق ۸ میلیون دُز واکسن کرونا از دیگر دستاوردهای دولت تا خردادماه بود.

 فصل خداحافظی تابستان با قطعی‌ها

تابستان سال‌های گذشته با قطعی‌های مکرّر برق و آب استان همراه شده بود و تنش آبی در بیشتر روستاها و شهرها استان نمود داشت.

در تابستان افتتاح مدول دوم تصفیه‌خانه فاضلاب تبریز اولین گام احیای دریاچه ارومیه بود.

تکمیل ۸ سد نیمه‌تمام استان مجددا شروع و ایجاد بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی کشور در هریس آغاز گشت.

۵۳ درصد جمعیت استان تحت پوشش بیمه سلامت و  نرخ بیکاری در استان در یک‌سال با کاهش ۰۲/ درصدی را تجربه کرد.

در هفته دولت نیز ۱۶۰۱ پروژه‌ی عمرانی و اقتصادی در تمام استان به بهره‌برداری رسید و با خرید بیش از ۲۵۰ هزار تُن گندم؛ آذربایجان‌شرقی به یکی از مهم‌ترین ذخیره‌گاه‌های استراتژیک امنیت غذایی کشور تبدیل شد.

خزانِ محرومیت‌ها و آغاز پیشرفت‌ها!

پائیز ۱۴۰۱ عابدین خرّم یک‌سالگی مدیریت خود در استان را به پایان رساند و در این مدت عنوان چهره تاثیرگذار کشوری در توسعه فناوری، رتبه‌ی اول جهاد آبرسانی به ۱۰۰ روستا با ۵۰ هزار نفر جمعیت در کشور و رتبه‌ی اول کشوری در احداث ۱۱۰ کیلومتر راه روستایی را کسب کرد.

بیش از ۲۵ دیدار دیپلماتیک با سفرا و نمایندگان دیگر کشورها برگزار کرد و صادرات غیرنفتی استان در ۱۵ ماهه دولت به بیش از ۲ میلیارد دلار رساند.

تقویت ناوگان حمل‌ونقل عمومی تبریز و استان و تزریق بودجه ملی به پروژه‌های شهری و استانی و سفرهای شهرستانی او در این مدت رشد مضاعفی داشت.

آذرماه و در زمان تغییر ۳ استاندار خوزستان، سیستان‌وبلوچستان و کرمانشاه؛ شنیده‌ها از قرار گرفتن خرّم در بین ۵ استاندار با بهترین عملکرد و در رتبه‌ی بالا حکایت داشت.

زمستان پُر آب آذربایجان!

زمستان ۱۴۰۱ را باید فصل احیای پهنه‌ی آبی استان نامید؛ در دی‌ماه ابرپروژه‌ی ۱۱۰ کیلومتری انتقال آب ارس به تبریز آغاز شد تا برای اولین بار آذربایجان‌شرقی از حق‌آبه‌ی این رودخانه مهم استفاده کند و آب تبریز برای ۳ دهه‌ی آینده تضمین شود و در ادامه با افتتاح تونل انتقال آب کانی‌سیب به دریاچه ارومیه در آذربایجان‌غربی، دریاچه ارومیه در مسیر احیای پایدار قرار گرفت.

در دهه‌ی فجر امسال ۳۳۰۴ پروژه‌ی عمرانی و اقتصادی افتتاح شد و بیش از ۱۰۶ درصد از تعهد اشتغال استان در بهمن‌ماه محقق شد. همچنین براساس برنامه‌ریزی‌ها ۷۱ هزار واحد مسکن ملی در سطح استان در دست ساخت است که بخشی از واحدهای به اتمام رسیده در بهار آینده تحویل مردم خواهد شد.

 

انتهای پیام/

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *