مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مطرح کرد؛

مردمی کردن پروژه های فرهنگی به دور از سفارش

آیین واگذاری ۵۲ پروژه فرهنگی، هنری، دینی و رسانه ای به موسسات، انجمن ها و تشکل های مردمی استان با عنوان «محیا» امروز پنجشنبه با حضور اصحاب فرهنگ و هنر برگزار شد.

به گزارش تبریزبیدار، سید محمدحسین بلاغی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی در آیین واگذاری ۵۲ پروژه فرهنگی، هنری، دینی و رسانه ای به موسسات، انجمن ها و تشکل های مردمی در محل خانه فرهنگ و هنر استان، اظهار کرد: بودجه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی از محل هدفمندی یارانه ها نسبت به سال گذشته ۹۰ درصد افزایش پیدا کرده و بودجه واگذاری پروژه های فرهنگی و هنری به موسسات، انجمن ها و تشکل های مردمی از ۲۲ درصد به ۸۵ درصد رسیده است.

وی افزود: در رابطه با واگذاری ۵۲ کلان پروژه فرهنگی هنری استان آذربایجان‌شرقی دی ماه ۱۴۰۱ اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فراخونی منتشر کرد و به سبب این فراخوان بیش از ۱۷۰ طرح به دبیرخانه ارسال شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی گفت: بعد از بررسی این طرح ها در کمیته های تصمیم گیری، ۵۲ پروژه انتخاب شد و امروز در قالب ۹ میلیارد تومان مورد بهره برداری قرار می گیرد.

وی افزود: این طرح ها به گروه ها و تشکل هایی واگذار شده که مردمی هستند و در این واگذاری ها هیچ گونه سفارشاتی صورت نگرفته است.

بلاغی تاکید کرد: حوزه عفاف و حجاب، آسیب های اجتماعی و بنیان خانواده در پروژه های فرهنگی و هنری بیش تر مورد توجه قرار گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: از کلیه فعالین فرهنگی، هنری، دینی و رسانه ای دعوت می کنم بعد از تشکیل قرارگاه راهبری حمایت های فرهنگی استان آذربایجان شرقی طرح های خود را به دبیرخانه ارسال کنند.

انتهای پیام/

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *