به گزارش تبریز بیدار، محمدحسین فرهنگی در گفت وگو با خانه ملت، در توضیح آخرین وضعیت طرح تحقیق وتفحص از طرح تحول سلامت، گفت: با توجه به اینکه مدتی کمتر از مهلت پیش بینی شده در قانون برای تحقیق و تفحص وجود دارد و البته با وجود تراکم برنامههای مجلس نهم در مدت باقی مانده، هیات رئیسه تصمیم گرفته تا هیچ تحقیق و تفحصی را نپذیرد.
نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: بر مبنای این محدودیت زمانی به تمامی کمیسیون ها اعلام شده تا نمایندههایی که به دنبال تحقیق و تفحص هستند، از طریق ماده ۲۳۶ اقدام نمایند.
عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی، گفت: ماده ۲۳۶ گزارش نظارتی کمیسیون مربوطه است که با درخواست ده نفر از نمایندگان می تواند تهیه شود.
به گزارش خبرگزاری خانه ملت؛ ماده ۲۳۶ آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی عبارت است از اینکه هر گاه حداقل ده نفر از نمایندگان و یا هر کدام از کمیسیونها، عدم رعایت شؤونات و نقض یا استنکاف از اجرای قانون یا اجرای ناقص قانون توسط رئیس جمهور و یا وزیر و یا مسؤولان دستگاههای زیرمجموعه آنان را اعلام نمایند، موضوع بلافاصله از طریق هیأت رئیسه جهت رسیدگی به کمیسیون ذیربط ارجاع میگردد.
کمیسیون حداکثر ظرف ده روز موضوع را رسیدگی و در صورت وارد بودن با اظهارنظر صریح، گزارش خود را از طریق هیأت رئیسه به مجلس ارائه میدهد.
تبصره ۱- چنانچه نظر مجلس بر تأیید گزارش باشد موضوع جهت رسیدگی به قوه قضاییه و سایر مراجع ذیصلاح ارسال میشود تا خارج از نوبت و بدون تشریفات دادرسی رسیدگی نمایند.
تبصره ۲- در صورتی که مجلس در مورد رئیس جمهور یا هر یک از وزیران سه نوبت رأی به وارد بودن گزارش بدهد طرح استیضاح درصورت رعایت مفاد اصل هشتاد و نهم (۸۹) قانون اساسی در دستور کار مجلس قرار خواهد گرف