شیر برنج خامه ای، یک افطاری مقوی برای روزه داران

شیر برنج یکی از خوراکی های مفید و مقوی برای وعده افطار در ماه مبارک رمضان است. این بار می توانید شیر برنج را با خامه درست کنید. شیر برنج خامه ای طعم بسیار لذیذی دارد.

به گزارش تبریز بیدار ، به نقل از نشریه تغذیه سالم ، شیر برنج یکی از خوراکی های مفید و مقوی برای وعده افطار در ماه مبارک رمضان است. این بار می توانید شیر برنج را با خامه درست کنید. شیر برنج خامه ای طعم بسیار لذیذی دارد.

مواد لازم برای شیر برنج خامه ای

برنج : ۱ پیمانه
شیر : ۲ لیتر 
شکر : ۲ قاشق سوپخوری
هل : ۱ قاشق چایخوری
گلاب : نصف پیمانه 
خلال بادام : ۵۰ گرم 
خامه : ۱۵۰ گرم

طرز تهیه شیر برنج خامه ای

برنج را خوب بشویید و ۲ ساعت در آب خیس کنید تا برنج هنگام پخت، خوب له شود و لعاب بیشتری بیندازد. 
پس از ۲ ساعت برنج را در آبکش ریخته و آب آن را دور بریزید. 
برنج را با ۲ پیمانه آب دیگر روی شعله ملایم بگذارید تا کمی بپزد. 
سپس شیر را اضافه کرده و شعله را کم کنید تا شیر برنج بپزد و کاملاً لعابدار شود. 
بعد شکر را بیفزایید و هم بزنید تا کاملاً در مواد حل شود. می توان شکر را اضافه نکرد و شیر برنج را با شیرینی های دیگری مانند شیره انگور، عسل، مربای گل و …، برابر با سلیقه تان سرو کنید.
در واقع، این مورد بستگی به ذائقه شما دارد. هل کوبیده را درون یک تنظیف (پارچه صافی) بریزید و دور آن را با نخ ببندید. این بسته هل را درون ظرف بیندازید تا شیر برنج طعم و عطر بگیرد. 
استفاده از این روش سبب می شود رنگ شیر برنج تغییر نکند. سپس بسته هل را از شیر برنج در بیاورید و در این مرحله، گلاب را بریزید و بعد از یکی دو جوش، نیمی از خلال بادام را نیز داخل شیر برنج بریزید تا کمی نرم شود. 
در آخر، خامه را به شیر برنج اضافه کنید و آن را در ظرف مخصوص سرو بکشید و روی آن را با خلال پسته و بادام تزیین کنید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.