به گزارش تبریز بیدار ، ضیاء الله اعزازی در گفتگو با خبرنگار این پایگاه خبری با اشاره اظهارات روز گذشته علی لاریجانی در مورد سند ۲۰۳۰ اظهار داشت: سخنان دیروز ریاست مجلس در مورد شکل قانون بود که دولت اقدام به تصویب آن کرده است نه محتوای آن، چرا که امضا کردن سندی که محتوای آن بدون اطلاع مجلس امضا شده قطعا مشکل قانونی دارد.
وی ادامه داد: در این زمینه در کمیسیون آموزش و تحیقات مجلس کمیته ای تشکیل شده تا محتوای این سند را با دقت با فرهنگ اسلامی ایرانی بررسی کنند و در صورت مغایرت مانع اجرای آن شوند.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصریح کرد: دولت برای اینکه می خواست این سند را امضا و اجرا کند باید همانند سایر قراردادهای بین المللی ابتدا به مجلس آن را ارجاع می داد و در صورت اجازه مجلس اقدامات لازم در جهت اجرای آن انجام می داد.
نماینده مردم بناب در مجلس بیان کرد: اگر رهبر انقلاب در این موضوع اعلام موضع نمی کرد دولتی ها عقب نشینی نمی کردند و به اجرای سند ادامه می دادند.
وی در پایان تاکید کرد: صحیح نیست سندی بدون اطلاع مراجع قانونی امضا شود که برای کشور هزینه ایجاد می کند.