تلگرام
کانال تبریزبیدار در تلگرام
دنبال کنید
سرویس : سلامت و خانواده , سه شنبه ۸ خرداد ۱۳۹۷ ۱۲:۵۱:۳۷ شناسه خبر : ۱۰۷۱۶۸۰

روایت معاون بهبود جهاد کشاورزی استان از قارچ های سمی؛

قارچ های فله ای سمی هستند؟

معاون بهبود جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: خوشبختانه در استان آذربایجان شرقی قارچ‌های سمی عرضه نشده است و هیچ گونه مسمومیت ناشی از مصرف این گونه قارچ گزارش نشده است.

به گزارش تبریز بیدار ، در هفته های گذشته خبر مسمومیت تعداد زیادی از هموطنان منتشر شد تا جایی که برخی از آنها به  فوت منجر شد. فضای  مجازی نیز، طبق معمول پر است از اخبار راست و دروغ، برخی از مسئولین وزارت بهداشت و درمان نیز گاها بیانیه هایی درباره عدم استفاده مردم از قارچ های فله  ای و تاکید بر استفاده از قارچ های بسته بندی شده در فروشگاهها، صادر می کنند. جهاد کشاورزی هم در این راستا طبق وظایف ذاتی خود، باید اقدام به پیشگیری  و درمان کند.

در این میان، ایوب ایرانی‌فام معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی، نیز،  از سالم بودن قارچ‌های خوراکی واحدهای تولیدی مجوزدار استان، خبرمی دهد  و می گوید: مردم می‌توانند قارچ مورد نیاز خود را از این طریق تهیه کنند

وی  همچنین به مسمومیت های اخیر اشاره کرد و افزود: مسمومیت‌های انسانی که اخیراً با مصرف قارچ در بعضی از استان‌های کشور رخ داده در اثر مصرف قارچ‌هایی است که به طور فصلی توسط برخی افراد بومی شهرستان‌ها از عرصه‌های منابع طبیعی برداشت و عرضه می‌شود که خوشبختانه در استان آذربایجان شرقی قارچ‌های سمی عرضه نشده است و هیچ گونه مسمومیت ناشی از مصرف این گونه قارچ گزارش نشده است.

معاون بهبود جهاد کشاورزی استان،، با بیان این که 12 واحد تولید قارچ خوراکی دارای مجوز استان و 900 واحد در سطح کشور فعال و هزاران نفر در این واحدها مشغول کار هستند، افزود: سالانه 150 هزار تن قارچ خوراکی در سطح کشور تولید می‌شود .

با وجود تاکید معاون بهبود جهاد کشاورزی استان مبنی بر خرید قارچ های بسته بندی، قیمت بالای این محصولات و مقرون به صرفه نبودن مردم را به سمت استفاده از قارچ های فله ای سوق می دهد که تا به حال با مسمویتی همراه نشده است.