معاون نظارت اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی؛
70 درصد زباله تبریز به صورت غیر اصولی دفع می شود
معاون پایش و نظارت اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی گفت: 70 درصد دفن زباله در کلان شهر تبریز به صورت دفن سنتی و غیر اصولی انجام می شود.

به گزارش تبریز بیدار ، حسن عباس نژاد افزود: سرانه تولید زباله در میانگین جهانی80 گرم و میانگین کشوری820 گرم به ازای هر نفر می باشد که این میزان در شهر تبریز 800 گرم و در استان560 گرم در روز است.
وی افزود: تعداد 52 مرکز دفن زباله شهری و روستایی در سطح استان وجود دارد که بر اساس آخرین آمار اخذ شده میزان پسماندهای خانگی تولید شده در استان در حدود 980 هزار تن در سال است که در این میان تبریز با میزان تولید زباله 1200 تن در روز بیشترین تولیدکننده زباله در استان است و در سایر شهرهای استان 1523 تن در روز زباله تولید می شود.
عباس نژاد گفت: سهم تولید زباله شهرهای استان 46درصد مربوط به شهر تبریز و 54 درصد مربوط به سایر شهرهای استان است.
وی ادامه داد: متاسفانه 75 درصد نحوه جمع آوری زباله از منازل به صورت غیر اصولی انجام می شود و پروسه تفکیک در مبدا تنها در حدود 25 درصد موارد انجام می شود.
معاون پایش و نظارت اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی گفت: متاسفانه 70 درصد دفن زباله در کلان شهر تبریز به صورت دفن سنتی و غیر اصولی انجام می شود.
عباس نژاد افزود: از 59 مرکز دفن زباله شهری استان، حدود 10 درصد دارای مجوزهای زیست محیطی بوده و در آن ها دفن زباله به صورت اصولی انجام می شود و متاسفانه غالب زبالهگاههای استان از وضعیت زیست محیطی و بهداشتی مناسبی برخوردار نیستند.
وی تاکید کرد: پیگیری های لازم در راستای ساماندهی این مراکز در دست اقدام است و ما در حال تکمیل اطلاعات و ارائه گزارش در کارگروه پسماند استان به ریاست استاندار آذربایجان شرقی هستیم.
این مقام مسئول گفت: پایش کلیه محل های دفن زباله استان در سه ماهه اول سال97 انجام گرفته و در سه ماهه دوم نیز ضمن پایش و بروز رسانی آخرین وضعیت زباله گاه های استان، پیگیری های لازم در جهت اصلاح وضعیت زیست محیطی مراکز دفن زباله در حال پیگیری است و در این خصوص بعد از تبریز در 2 شهرستان استان نیز مرکز دفن بهداشتی در سال97 به بهره برداری می رسد و اصلاح وضعیت زباله گاه های استان تا پایان سال97 از شهرداری های استان خواسته شده است.
عباس نژاد اذعان کرد: در حال حاضر نحوه جمع آوری، انتقال و دفن زباله در مرکز دفن تبریز از وضعیت مناسبی برخوردار نبوده و اخطاریه لازم جهت اصلاح وضعیت موجود صادر شده و به مقامات ارشد استانی، دادگستری و ادارات ذیربط اطلاعات لازم داده شده است.
وی گفت: طرح های احداث و ساماندهی مراکز دفن 5 شهر استان در سال جاری مورد بررسی قرار گرفته و ساماندهی محل های دفن در چند شهر بزرگ استان شامل مرند، مراغه، هشترود، عجب شیر و هریس در حال اجرا است
سلام خسته نباشین لطفا یک بار هم دبیرستانی هارا تعطیل کنین ماهم خوشحال بشیم
سلام یورلماسیز نولاردبیرستانلاری دا تعطیل الیین دا بیرسری آدم دییریخ
اهههههههه
آقای دکتر شهرتی فر بدلیل: 1- ایشان متولد تبریز محله مارلان هست 2- دکترای تاریخ دارند 3- در زمان مسئولیت ایشان به گواه اهل فن و اهل فرهنگ بیشتری خدمات و آزادی به اهالی فرهنگ و هنر داده شد، از برگزاری نشست ها، کنسرت ها، نمایشگاها و ... 4- جزو صاحب نظران این حوزه هستند که مکرر توسط رسانه های کشورهای خارجی مورد مصاحبه قرار می گیرند 5- تالیفات مهمی دارند که نمونه بارز آنها بررسی کتب درسی جمهوری آذربایجان بوده که باعث روشن شدن بسیاری تحریفات و ... در ان کتب شده است
سلام لطفا دست از سر گلزار شهدای شنب غازان بردارید چون این کارهایی هم که در حال انجام هست به همت خود اهالی و خانوداه های شهداست
سلام ایافرداشهرکلوانق مدارسش تعطیل است
باسلام به نظر بنده اقای دکتر صباغ دکترای جامعه شناسی وعضو هیات علمی دانشگاه ازاد تبریز ومشاور فرهنگی وتحلیل گر مسایل اجتماعی -فرهنگی زیبنده این مقام هستند ضمنا رزومه کامل را میتوانید از خود ایشان جویا شوید .
جناب آقای روح الله رشیدی
خناسان ویاوه گویان وبیسوادان،بیجهت فرمایشات این عالم مجاهد وانقلابی مطلق را با بیسوادی ونفهمیتون تحلیل نکنید،
هاشم چاووشی چون تنها کسی بود که تونست کمی خنده به لب مردم بیاورد