گزارش تبریزبیدار از توهم توطئه تبشیری ها در تبریز؛
خواب آشفته مسیحی نماهای خودفروخته در والمان تعبیر نشد / خشم لابی های صهیونیست از برافراشته شدن صلیب کلیسای آشوریان
رسانه های تبشیری بعد از نتیجه نگرفتن از غلوهای خود، از روشنگری های صورت گرفته, نتوانستند عصبانیت خود را مخفی کنند.

به گزارش تبریز بیدار ، حدود یک ماه قبل بود که این سایت خبری در خبری کوتاه از جنجال رسانه های تبشیری و مسیحیان وابسته به لابی های صهیونیستی، برای تعطیلی یک کلیسا در تبریز خبر داده بود.
زورآزمایی وزارت خارجه آمریکا و اورشلیم پست در تبریز
ماجرا از ادعای هجوم و یورش ماموران امنیتی تبریز برای تصرف کلیسای انجیلی تبریز واقع در خیابان شریعتی، کوچه والمان و مصادره ملک و پایین کشیده شدن صلیب کلیسا شروع شد و این موضوع در سایت وزارت خارجه آمریکا و روزنامه اسرائیلی «اورشلیم پست» هم بازخورد پیدا کرد.
برخی عناصر داخلی وابسته به این جریان نیز به کمپین های دروغین این پیوسته و با خیال پردازی های رسانه ای، ادعاهای واهی از جمله حمله به آشوریان تبریز بدلیل سرو مشروب در کلیسا و تعطیلی محل عبادت این گروه از اقلیت های دینی را مطرح کرده و به آن دامن زدند.
این هوچیگیری های رسانه های تبشیری تا جایی تداوم داشت که حتی معاون ارتباطات و پیگیری اجرا قانون اساسی را هم تحریک کرده و اعتراض او را برانگیخت.
علیاکبر گرجیازندریانی اخبار دریافتی فضای مجازی را مستند قرار داده و به تعطیلی کلیسا انجیلی آشوری تبریز و صلیب برافراشته بر آن نیز معترض شده و استاندار را ملزم به ورود به موضوع کرد.
تبریزبیدار از همان روزهای آغازین پیگیر ماجرا شده و طی گفتگو با مسئولین استانی و مقامات آگاه، بر کذب بودن ادعای یورش به کلیسا و پایین کشیدن صلیب پی برد که حتی در خبر کوتاهی در کانال تلگرامی این سایت خبری منتشر شد.
بعد از پیگیری های صورت گرفته معلوم شد صلیب این کلیسا بر اثر گذر زمان و پوسیدگی افتاده بود و چند روز قبل صلیب جدید بر فراز گنبد کلیسای آشوریان تبریز برافراشته شده بود.
«روبیک جانانه»، رئیس شورای خلیفهگری کل ارامنه آذربایجان در خصوص شایعات مربوط به کلیسای انجیلی تبریز به فارس گفته است: «به ما اطلاع داده شد که صلیب کلیسای انجیلی تبریز ـ واقع در کوچه والمان ـ افتاده. پس از پیگیریهای لازم، مطلب مورد تأیید قرار گرفت و در طول روزهای بعدی با عملیات ترمیم و تعمیر، خوشبختانه این صلیب در جای اصلی خود نصب شد.»
وی در خصوص علت بروز این واقعه گفت: «هیچ گزارش مستندی درباره اینکه شخصی با هدف مشخصی بخواهد دست به این اقدام زده باشد، در دست نیست. وجود پوسیدگی پایه صلیب یا عوامل جوی میتواند به عنوان علت بروز این حادثه مطرح شود و هیچ مدرکی دال بر عمدی بودن آن وجود ندارد. پس از حادثه و اطلاع به مسئولان، نظر بر آن بود که بلافاصله در خصوص تعمیر و نصب صلیب اقدام شود که توانستیم در طول هفته گذشته این کار را با مساعدت نهادهای متولی و صنعتگران به صورت دقیق و فنی انجام دهیم.»
جانانه در پایان تأکید کرد: برخلاف شایعات پخششده، بعد از این حادثه هیچ یک از خدمه کلیسا اخراج نشده یا مورد بازخواست قرار نگرفتهاند و همه چیز به قوت قبل و حال طبیعی خود در آن مکان ادامه دارد. کلیسا به هیچوجه پلمب نشده و فعالیتهایش در روزهایی که باید مراسمی در آن برگزار شود، با حضور مردم و مسئولان خلیفهگری همواره تداوم داشته، لذا بحث بستن کلیسا اصلاً مطرح نبوده است.
گریگور چیفتچیان، اسقف ارامنه آذربایجان طی اظهارات قابلتأملی به فارس گفته است: «در خصوص جنجالی که راجع به افتادن صلیب کلیسای انجیلی بر پا شده، باید توجه داشت که در جمهوری اسلامی ایران، پیش از انقلاب اسلامی و بهخصوص بعد از پیروزی انقلاب، هرگز چنین اتفاقی رخ نداده است. ایران در شرایط سیاسی امروز، دشمنان زیادی دارد و چنین رویدادی، فرصتی شده که بهاصطلاح، دشمنان از آب گلآلود، ماهی بگیرند. احتمال دارد افتادن صلیب این کلیسا یک اتفاق بوده باشد. خبرهایی راجع به این اتفاق پخش شد و مخصوصاً دشمنان ایران که از اینطرف و آن طرف ارتزاق میکنند، از آن سوء استفاده کردند. همانطور که میدانید امروز، عصر ارتباطات و فضای مجازی است و راههای مختلفی برای انتقال اخبار و شایعهسازی وجود دارد؛ عکسی گرفته میشود و مورد تفسیرهای مختلف قرار میگیرد که بارها شاهد بروز ایندست مسائل بودهایم.»
اسقف ارامنه آذربایجان با اشاره به قوانین متفاوت ایران و کشورهای منطقه در قبال آزادیهای مذهبی مسیحیان، ابراز داشت: «من همواره گفتهام ـ و از اذعان به آن هیچ ابایی ندارم ـ که جامعه شیعه، بسیار به جامعه مسیحی نزدیک است. ارمنیان مسیحی، قرنهاست که با صلح و صفا در این سرزمین زیستهاند. ما امروز، کلیساهای جدیدی در شارجه و دوبی در امارات متحده عربی و دیگر کشورهای اسلامی [منطقه]بنا کردهایم، اما اجازه نصب صلیب بر گنبد کلیسا را نداریم.
وی افزود: جنجال ایجاد شده درباره این کلیسا نیز بر سر این بود که آیا جمهوری اسلامی ایران هم نصب صلیب بر گنبد کلیسا را ممنوع کرده است؟ به همین خاطر، تشویشی در افکار عمومی ایجاد شد و افراد زیادی از سراسر جهان با ما تماس گرفته و این پرسش را مطرح کردند که آیا در سیاستهای جمهوری اسلامی ایران در قبال مسیحیان تغییری ایجاد شده است؟ پاسخ من این بود: چطور میشود در کشوری که تمبری با تصویر کلیسای وانک اصفهان چاپ میکند، بخواهند صلیبی را از بالای کلیسایی پایین بکشند؟ به همین خاطر، من بار دیگر تأکید میکنم که خبرهای منتشر شده، اساساً دروغ است.»
گروههای تبشیری، تهدیدی برای بشریت
چیفتچیان با اشاره به جنبه انحرافی فرقههای تبشیری تأکید کرد: «امروز، شاهد سر بر آوردن فرقههای انحرافی از درون کلیسای پروتستان هستیم که بیشک، خطری بزرگ برای کلیسا و مسیحیت سنتی محسوب میَشوند. گروههای تبشیری، یکی از مهمترین فرقههای انحرافی اند که نهتنها جامعه مسیحیت، بلکه کل جامعه بشری را تهدید میکنند. گروههای زیادی ممکن است از این رویداد [افتادن صلیب کلیسا]سوء استفاده کنند، اما به واسطه شهادت ما و شفافسازیهای جمهوری اسلامی ایران، همه این توطئهها خنثی شد. چون چنین رخدادی ـ بهخصوص تأکید میکنم ـ در آذربایجان، هرگز و هرگز سابقه نداشتهاست.»
همچنین یوناتن بت کلیا نماینده آشوریان در مجلس با صدور بیانیهای تحت عنوان «پاسخ به شایعه پراکنهای خودفروخته علی الخصوص محبت نیوز جیره خوار صهیونیسم» به شایعه سازیهای اخیر نسبت به صلیب کلیسای انجیلی تبریز واکنش نشان داد.
در بخشی از بیانیه وی آمده است: «مدعیان دروغین حقوق بشر و خودفروختگان مسیحی نما، با کوبیدن بر طبلهای توخالی و تشکیل کمپینهایی در فضای مجازی باعث ایجاد شبهاتی شدند که صد البته همگان به توخالی بودن اخبارشان و کذب بودن آن پی بردند.»
چنانچه ذکر شد، فرو افتادن صلیب کلیسا به دلایل طبیعی (تخریب پایه یا عوامل جوی و...) تنها بهانهای مناسب به دست جریانهای معاند، بهویژه فرقه مسیحیتصهیونیستی داد تا خشم فرو خورده خود بابت مراعات حقوق اقلیتهای دینی، بهویژه مسیحیان در ایران را به نحوی از انحاء ابراز کنند؛ هرچند به نظر میرسد با افشاگریهای فوق، این توطئه رسانهای نیز دستاوردی برایشان به همراه نداشت.
رسانه های تبشیری که در روزهای آتی با انتشار اخباری غلوآمیز سعی داشتند نصب صلیب را در اثر نتیجه دادن جو رسانه ای خود و محکوم کردن جمهوری اسلامی القا کنند، بعد از روشنگری صورت گرفته توسط چند رسانه داخلی, این خودفروختگان مسیحی نما نتوانستند عصبانیت خود را مخفی کنند و این بار لحن توهین را در پیش گرفته و علیه مواضع روشنگرایانه ارامنه تبریز تاختند.