تبریزبیدار
پنج شنبه ۱۲ تیر ۱۳۹۹ ۱۱:۰۷:۲۷ شناسه خبر : ۱۰۸۰۰۱۴

خواص تخم مرغ برای سلامتی

تخم مرغ با فواید فراروان است که البته دکترها ممکن است آنرا برای شما منع کرده باشند.

به گزارش تبریز بیدار ، زرده تخم مرغ حاوی مواد مغذی لوتئین و زکسانتین است که خطر ابتلا به بیماری‌های چشم مانند زوال شبکیه و آب مروارید را از بین می‌برد.

دانشکده تحقیقات پزشکی هاروارد تایید می‌کند که مصرف یک عدد تخم مرغ در روز خطر ابتلا به بیماری قلبی را در افراد سالم افزایش نمی‌دهد.

تخم مرغ که به عنوان یک منبع پروتئین معروف است، به دلیل زرده‌ی تخم مرغ که شامل حدود ۱۸۶ میلی‌گرم کلسترول می‌باشد بد نام شده است، چون این مقدار کلسترول بیشتر از نیمی از مقدار مصرف روزانه‌ی توصیه شده از انجمن قلب امریکاست.

نگرانی در مورد کلسترول و تاثیر آن بر قلب، بسیاری از مردم را وادار کرده است تنها از سفیده‌ی تخم مرغ استفاده ‌کنند و یا تخم مرغ را به طور کامل از رژیم غذایی خود حذف کنند. اما چیزهای زیادی در مورد تخم مرغ وجود دارد که ممکن از آن‌ها اطلاعی نداشته باشید. تخم مرغ حاوی ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروریست و برای سلامتی مغز و قلب مفید می‌باشد و تامین کننده‌ی یک منبع ضروری از پروتئین است.

جیمز اندربرگ یک متخصص قلب و عروق در مرکز پزشکی دانشگاه نیویورک در شهر نیویورک می‌گوید:” اگر در مورد در دسترس بودن و هزینه پایین تخم مرغ و همه مواد مفید موجود در آن فکر کنید، تخم مرغ واقعا چیز بسیار خوبی است.”

ما یک راهنمای مفید برایتان داریم که حقیقت را در مورد تخم مرغ افشا می‌کند تا شما بتوانید بیشترین اطلاعات ممکن را در مورد این ماده‌ی غذایی مغذی و خوشمزه بدست آورید.


تخم مرغ میزان کلسترول را افزایش نمی‌دهد

تخم مرغ حاوی مقدار زیادی کلسترول است. با این حال، برای اکثر مردم، تنها مقدار کمی از آن کلسترول وارد جریان خون می‌شود.

به گفته‌ی انجمن قلب آمریکا، چربی‌های اشباع شده در رژیم غذایی یک فرد دارای تاثیر بیشتری بر افزایش سطح کلسترول خون از کلسترول موجود در مواد غذایی است.

یک عدد تخم مرغ بزرگ تنها حاوی ۱.۶ گرم چربی اشباع شده می‌باشد. این را با یک قاشق غذاخوری کره، که حاوی ۷ گرم چربی اشباع شده است مقایسه کنید.


تخم مرغ یکی از بهترین انواع پروتئین است زیرا با مصرف آن می‌توانید از کربوهیدرات اجتناب کنید.

    کاترین تالماج ، یک متخصص تغذیه و نویسنده کتاب «رژیم غذایی ساده»، می‌گوید:” مهم است مردم درک کنند که عامل اصلی تعیین کننده‌ی کلسترول بد، چربی اشباع شده است، نه کلسترول.”

مردم از کلسترول در مواد غذایی می‌ترسند بنابرین مصرف تخم مرغ را قطع می‌کنند اما مقدار زیادی از چربی‌های اشباع شده در کره و پنیر استفاده می‌کنند و کلسترول آن ها بالا باقی می‌ماند.


تخم مرغ سرشار از مواد مغذیست

    دکتر اندربرگ می‌گوید: “تخم مرغ احتمالا یکی از بهترین انواع پروتئین است به دلیل این که شما آن را بدون کربوهیدرات دریافت می‌کنید.”

در کنار فراهم کردن ۵۶ گرم پروتئین، تخم مرغ منبع خوبی از ویتامین‌های B، اسید فولیک و آهن است.

زرده تخم مرغ همچنین حاوی مواد مغذی لوتئین است که با توجه به مطالعه‌ای در مجله گردش خون، می‌تواند از بدن در برابر پیشرفت بیماری‌های قلبی محافظت کند.

کلسترول بالا در زرده تخم مرغ می‌تواند مردم را بترساند. اما این مرکز زرد رنگ خامه‌ای سرشار از مواد مغذی است که با خصوصیات منفی آن مقابله می‌کند.

    تالماج می‌گوید: “زرده شامل نزدیک به نیمی از پروتئین موجود در تخم مرغ و یکی از معدود منابع طبیعی ویتامین D می‌باشد که به استحکام استخوان‌ها و دندان‌ها و جذب کلسیم کمک می‌کند.”

با توجه به یک مطالعه در مورد زنان باردار در مجله FASEB مشخص شد که کولین که یک ماده‌ی مغذی ضروری موجود در زرده تخم مرغ است که خطر نقص در لوله‌ی عصبی جنین مانند اسپینا بیفیدا را کاهش می‌دهد.