طرز تهیه شیرینی قرابیه بادام و پسته ای خوشمزه تبریز

قرابیه یک نوع شیرینی محلی است اما از نوع مجلسی. قرابیه طرفداران زیادی دارد.

به گزارش تبریز بیدار ، شیرینی قرابیه بیشتر در مناطق آذربایجان، ترکیه، زنجان و همینطور در قزوین و دیگر شهر های ایرانی و خارجی تهیه میشود. شیرینی قرابیه شیرینی است که از بادام ، شکر و تخم مرغ به همراه مغزیجات تهیه می شود. به همین دلیل کمی شیرینی گرانتری به نسبت شیرینی های دیگر می باشد. شیرینی قرابیه ماندگاری بالایی دارد و می توانید به عنوان شیرینی عید از آن استفاده کنید.

اگر شما هم از طرفداران شیرینی های مجلل و مجلسی می باشید باید به شما عزیزان گفت که شیرینی قرابیه یکی از شیرینی های مجلل و مجلسی در بین شیرینی های نوروزی نیز می باشد. شیرینی قرابیه انواع مختلف دارد مانند: قرابیه گردویی و همینطور شیرینی قرابیه نارگیلی. امروز می خواهیم طرز تهیه شیرینی قرابیه بادام و پسته ای را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی قرابیه تبریز

  • سفیده تخم مرغ ۳ عدد
  • خلال بادام ۱۵۰ گرم
  • شکر ۲۰۰ گرم
  • وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
  • بادام، پسته و شکر برای تزیین

Image title

طرز تهیه شیرینی قرابیه تبریزی

مرحله اول: بادام

بادام ها را خرد و ریز کنید. برای این کار میتوانید بادام ها را درون غذا ساز بریزید و یا در کیسه پلاستیکی ریخته و سپس بکوبید. میتوانید پودر بادام را به صورت آماده تهیه کنید.

مرحله دوم: فر

فر را در ۱۵۰ درجه سانتی گراد و یا ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید تا به مدت ۳۰ دقیقه گرم شود. قبل از روشن کردن فر، سینی فر را بیرون بیاورید.

مرحله سوم: آماده سازی خمیر قرابیه

بادام ها را در ظرفی بریزید. شکر، وانیل و سفیده تخم مرغ را به آن اضافه کنید. کمی مخلوط کنید و سپس با دنده ی ریز چرخ گوشت مواد را دو مرتبه چرخ کنید.

خمیر را کمی ورز دهید. اگر احساس کردید خیلی سفت است میتوانید آن را دوباره در غذاساز بریزید و یک سفیده تخم مرغ دیگر به خمیر اضافه کنید تا نرم شود. خمیر آماده شده باید تقریبا سفید رنگ باشد.

مرحله چهارم: قیف زدن

داخل سینی فر یک کاغذ روغنی پهن کنید. به کمک ماسوره و یا قاشق و یا اسکوپ ساز خمیر را با فاصله و با اندازه های تقریبا یکسان روی کاغذ روغنی قرار دهید.

مرحله پنجم: پسته و بادام

کمی پسته و بادام را خرد کنید. برای تزیین شیرینی مقداری پسته، بادام و در صورت تمایل مقداری شکر روی شیرینی ها بپاشید و کمی فشار دهید تا به روی خمیر بچسبند.

مرحله ششم: پخت شیرینی قرابیه تبریز

سینی را داخل فر بگذارید و اجازه دهید به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه شیرینی ها بپزند. مراقب باشید که شیرینی ها نسوزند. فقط کمی اطرافشان و روی آن ها طلایی رنگ شود کافی است.

مرحله هفتم: پایان کار

وقتی شیرینی های قرابیه تبریز آماده شدند آن ها را از فر خارج کنید. صبر کنید تا خنک شوند سپس از کاغذ روغنی جدا کنید. ممکن است بعضی شیرینی ها به کاغذ روغنی چسبیده باشند؛ برای جدا کردن آن ها مقداری آب به پشت کاغذ روغنی اسپری کنید. همچنین میتوانید از دستمال پارچه ای مرطوبی به جای اسپری آب استفاده کنید. سپس شیرینی را به آرامی از کاغذ روغنی جدا کنید. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه شیرینی قرابیه

  • شیرینی قرابیه تبریز خیلی زود و در مجاورت هوا خشک می شود. بهتر است آن ها را در ظرفی درب دار نگه داری کنید.
  • برای تزیین شیرینی قرابیه تبریز به جای اینکه بادام و پسته را خودتان خرد کنید، میتوانید از خلال بادام و خلال پسته استفاده کنید.
  • همانطور که گفته شد قرابیه انواع مختلفی دارد و به جای بادام و نارگیل میتوانید از گردو به همراه پودر کاکائو و یا پسته به همراه پودر قند نیز قرابیه پسته ای و گردویی را نیز آماده کنید.
  • آرد به منظور انسجام مایع قرابیه استفاده میشود و حذف شدنی نمیباشد.
  • بهتر است از همزن برقی برای فرم دادن و آماده سازی سفیده تخم مرغ استفاده شود.
  • برای آماده سازی قرابیه از سینی چدنی و آلمینومی استفاده کند و از سینی خود فر استفاده نکنید.

منبع : سایت آشپزی پارسی دی

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.