به گزارش تبریز بیدار ، از نکات حاشیه ساز هفته های اخیر در فضای تبریز، حضور علی پولاد سرمایه دار ساکن ترکیه بود، او که چند سالی می شود که در تبریز فعال شده، توجه کاربران فضای مجازی تبریز را به خود معطوف کرده است.
حضور پولاد در تبریز با سرمایه گذاری برای ساخت مجتمع تجاری لاله پارک تبریز آغاز شد، مرکز تفریحی که صرفا یک مرکز خرید نیست و مرکزی برای ترویج سبک زندگی خاص نیز هست که نگاهی به لاله پارک در سال های اخیر می تواند نشان دهد که این مرکز خرید چه سبک زیستی را ترویج داده است.
حضور فرهنگی پولاد در دولت تدبیر و امید چهره دانشگاهی هم به خود گرفت و او در همکاری با دانشگاه تبریز به نام خود جایزه علمی سالانه برگزار کرد و مسئولین دانشگاه در برابر انتقادات همان استدلال حمایت از سرمایه گذاری را مطرح می کردند که فلانی چون پول دارد ما از پولش برای اهداف علمی خودمان استفاده می کنیم، غافل از اینکه هیچ سرمایه گذاری وارد هیچ معامله بی سودی نمی شود، حتی اگر آن معامله فرهنگی باشد.
حجت الاسلام محمد انوری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تبریز در جلسه شورای فرهنگی این دانشگاه تبریز در واکنش به جایزه علمی دانشجویی «علی پولاد» خاطرنشان کرد: چند سالی است که یکی از تجار مقیم کشور ترکیه به بهانه اعطای مبالغ ناچیزی به دانشجویان نمونه و برتر، در دانشگاه تبریز نقش ایفا می کند و در سال اول به صورت چراغ خاموش و بدون نام و تنها تحت عنوان جایزه بزرگ دانشجویی و سالهای بعد با پررنگ شدن نامش و با محوریت یافتن خودش فعالیت نمود و امسال با اضافه شدن تصویرش در پوستر جایزه، ششدانگ این جایزه به نام ایشان زده شد.
وی با اشاره به توسعه دامنهی این جایزه به ۱۸ دانشگاه در چهار استان شمالغرب کشور و تحت پوشش قرار دادن دانش آموزان مدال آور المپیادی با مبالغ ناچیز افزود: علیرغم مخالفتهای همیشگی با نفوذ جریان سرمایه داری در مهد علم یعنی صحن مقدس دانشگاه، روز به روز شاهد گسترش نفوذ این جریان در نظام آموزشی و تربیتی استان هستیم.
حجت الاسلام انوری ادامه داد: در اختیار گرفتن اطلاعات دانشجویان نخبه و نمونه دانشگاهی شمالغرب کشور تحت پوشش کمکهای خیرخواهانه از سوی فردی که هیچ نسبتی با دانشگاه ندارد میتواند زنگ خطری برای جذب نخبگان به برخی کشورها در سالهای آینده باشد که هوشیاری نهادهای امنیتی و نظارتی را می طلبد.
مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه تبریز با مخالفت شدید با این جریان نامیمون تصریح کرد: در پی مخالفتهای شدید دلسوزان دانشگاه با این جریان، بررسی و تصمیمگیری در این خصوص خارج از روال هیات رئیسه دانشگاه، در یک شورایی تحت عنوان شورای سیاستگذاری با حضور تاجر مورد نظر و برخی از اعضای موافق هیئت رئیسه انجام میشود.
وی با بیان اینکه دانشجویان امانت های مردم در دانشگاه هستند و نباید دست دانشجوی نخبه را در دست تاجران بگذاریم افزود: لازم است مسئولان دانشگاه خطر نفوذ این جریان را جدی بگیرند و با این موضوع هوشیارانه و دلسوزانه برخورد کنند و حیثیت و آبروی هفتاد ساله دانشگاه را به ثمن بخسی نفروشند.
انتهای پیام/
مطالب مرتبط: