اسماعیل چمنی در گفتگو با تبریز بیدار در خصوص اولویت های مهم شورای ششم شهر تبریز اظهار داشت: ساماندهی وضعیت مدیریت شهری، انتخاب شهرداری کاربلد و توانمند که بتواند هم با بدنه شهرداری تبریز ارتباط کاری و عاطفی خوبی داشته باشد و هم اینکه به موقیعت و جایگاه تبریز آشنا بوده و مشکلات آن را بشناسد، باید در اولویت ها باشد.
وی در خصوص ویژگی های شهردار شاخص تبریز افزود: شهرداری که ریسک پذیر بوده و با پاکدستی خود، از رخنه فساد به پیکره شهرداری جلوگیری کند. ضمن آنکه برای حل مشکلات راهکار و پیشنهاد عملی داشته باشد.
جذب سرمایه گذاران واقعی داخلی و خارجی و نه سرمایه بران کاذب!
منتخب شورای ششم شهر تبریز ادامه داد: در مرحله بعدی باید به چند موضوع اساسی و بر زمین مانده این شهر توجه شود که عبارتند از؛ جذب سرمایه گذاران واقعی داخلی و خارجی و نه سرمایه بران کاذب! اجرای طرح های عملی برای بازآفرینی شهری و ساماندهی مناطق موسوم به حاشیه نشینی و تکمیل و اجرای طرح های عمرانی در این مناطق، اجرای پروژه های بزرگ و ماندگار برای تبریز و احیای سازمان ورزش با هدف توسعه ورزش همگانی و ورزش قهرمانی.
عملکرد گذشتگان بر اعتماد شهروندان تیر خلاص زد / تخلفات چند مدیر را به پای کارکنان پاکدست نوشت
وی با بیان اینکه این همه بی اعتمادی مردم به بدنه شهرداری در طول تاریخ بی سابقه بوده است، گفت: این مساله به عملکرد گذشته مدیران ما برمی گردد. هر چند در گذشته بروز برخی تخلفات و تشکیل پرونده اتهامی علیه برخی اعضا شورا و مدیران شهرداری جنجال آفرین شد و بر اعتماد شهروندان تیر خلاص زد اما واقعیت این است که در سازمانی که بیشترین تعداد کارمند و کارگر را دارد نباید تخلف سهوی و عمدی تعداد معدودی که به اشتباه به کار مدیریت شهری وارد شده بودند پاکدستی و صداقت و جدیت بقیه کارکنان را زیر سوال برد. مگر در بقیه سازمان ها و ادارات پرونده قضایی تشکیل نشده است؟ پس چرا آنها تا این اندازه جنجالی نشد؟ بدیهی است که با توجه به کثرت نیرو، حساسیت رسانه ها به موضوع مدیریت شهری و علاقه ذاتی مردم به مباحث شهری این موضوع بزرگنمایی شد. هر چند که ما با یک مورد تخلف عمدی هم مخالفیم و برخورد خواهیم کرد. با این حال بی تفاوتی مدیران شهرداری به خدمات شهری، عمران و فضای سبز در گذشته بر این بی اعتمادی دامن زد.
قهر چند ساله را باید به آشتی دیرینه و موثر تبدیل کنیم
چمنی گفت: فکر می کنم شفافیت در عملکردها، درک مشکلات شهروندان، اجرای طرح های بزرگ عمرانی، توسعه خدمات محله ای، انتخاب مدیران کارآمد و پاکدست می تواند در آینده ای نزدیک بار دیگر رابطه بین مدیریت شهری و شهروندان را به سوی دوستی و تعامل دوسویه و متقابل سوق دهد. ما به عنوان منتخبین مردم برای اداره شهر، تلاش می کنیم تا این قهر چند ساله را به آشتی دیرینه و موثر تبدیل کنیم.
اختلاف سلایق شخصی بیرون از درب ساختمان شورا بماند / کار شورایی با انتقام و لج بازی همخوانی ندارد
وی در خصوص ترکیب جدید شورای شهر و ضرورت تعامل اعضا با یکدیگر نیز گفت: شورا، نهاد مردمی و برآیند اندیشه ها، باورها و علایق شهروندان است. سلیقه فردی جای خود را باید به تعامل گروهی و حرکت جمعی بدهد. انتظار مردم هم همین است. چه بسا بنده یا هر عضو دیگر شورا ممکن است در این ترکیب چندان با همدیگر آشنایی نداشته و حتی اختلاف فکری و کاری داشته باشیم. اما این دلیل نمی شود که منافع شهر و شهروندان قربانی این اختلاف سلیقه ها شود.
منتخب شورای ششم شهر تبریز تاکید کرد: اختلاف سلایق شخصی باید در بیرون از درب های ساختمان شورا باید باقی بماند. شورای شهر تجلی اشتراک فکری، همکاری و تعامل برای بهبود شرایط موجود است. کار شورایی با انتقام و لج بازی همخوانی ندارد. محل تسویه حساب های شخصی نیست. برای شهروندان این اختلاف دیدگاه های شخصی پشیزی ارزش ندارد. برای آنها دوستی و تعامل قانونمند آنها برای ساختن شهری آباد و حل مشکلات دیرینه شان اهمیت دارد و نه اثبات حقانیت یک شخص یا گروه.
چمنی در پایان گفت: امیدوارم در دوره ششم شاهد تجلی وحدت، اتفاق نظر و همکاری مشترک همه ۱۳ عضو شورای شهر برای بهبود شرایط و آبادانی و توسعه این شهر در سایه حاکمیت قانون برای همه باشیم.
انتهای پیام/
در همین باره بخوانید:
رشیدی: تحقق عدالت شهری و اصلاح ساختارهای شهرداری اولویت های مهم شورای جدید
دهقان نژاد: در شورای ششم هم چهره تبریز و روحیه شورا باید عوض شود
بابایی اقدم: ضرورت پرهیز از آفت فراکسیون بندی و جناح بندی
نوای باغبان: نارسایی های مدیریت شهری باید درمان شود
غفوری: ضرورت سالم سازی مسایل مدیریتی و نظارت در شورا و شهرداری
احمدی: ساماندهی حاشیه نشینی، شفافیت، فساد ستیزی و توسعه فضای سبز؛ جزو اولویت ها
زعفرانچیلر: نگاه ویژه به مشارکت شهروندان در مدیریت شهری
صادقی: لزوم توزیع متوازن امکانات بین مناطق تبریز