به گزارش تبریز بیدار ، علی نوایباغبان صبح روز سهشنبه در چهلوچهارمین جلسه علنی فوقالعاده عنوان کرد: بسیاری از مسیرگشاییها سالها است که پیشرفتی ندارد و دلیل این موضوع هم عدم نبود هزینه کلان برای اتمام پروژهها به شمار میرود.
وی در ادامهی سخنان خود بیان کرد: باید برای تکمیل پروژههای مسیرگشایی سیاستهای تشویقی در نظر گرفته شود تا شهروندان در راستای اتمام این پروژهها، مدیریت شهری را همراهی کنند.
رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تبریز دربخش دیگری از سخنان خود افزود: یکی از اصلیترین معضلات شهرداری تبریز مسیرگشاییهای ناقص است که باید برای این مشکل اقداماتی اتخاذ کنیم.
باغبان بیان داشت: پیشنهادم این است در خصوص مسیرگشاییها در تعرفه عوارض محلی تبصرهها را چنان تعریف کنیم تا پروژهها با پیشرفت همراه باشند.
علل ناکام ماندن مسیرگشاییها آسیبشناسی شود
رییس کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر تبریز اظهار کرد: باید علل ناکام ماندن مسیرگشاییها آسیبشناسی شود.
روحالله رشیدی عنوان کرد: باید دلایل ناکام ماندن مسیرگشاییها آسیبشناسی شود و تحلیلی چند بعدی در این راستا ارائه شود.
وی افزود: به دلیل اینکه بسترهای مسیرگشاییها غیرواقعی بوده است، بنابراین سیاستهای تشویقی در این راستا بیاثر بوده و به همین دلیل پروژههای مربوط به مسیرگشایی مسکوت مانده است.
رشیدی با بیان اینکه دهها عامل میتواند به اتمام مسیرگشاییها کمک کند، اظهار داشت: پیشنهادم این است سیاستهای تشویقی با معیارهای شاخص، در این راستا تعریف کنیم تا پروژههای مسیرگشایی به فرجام برسد.
علت اصلی مسیرگشاییهای مسکوت، عدم بودجه کافی در شهرداری است
عضو شورای اسلامی شهر تبریز اظهار کرد: علت اصلی ناکامی و مسکوت ماندن مسیرگشاییها نبود بودجه کافی در شهرداری است.
شهرام دبیری عنوان کرد: دلیل اصلی مسکوت ماندن پروژههای مسیرگشایی به نبود بودجه کافی در شهرداری باز میگردد و از سوی دیگر زمین هم برای تهاتر وجود ندارد.
وی در ادامهی سخنان خود بیان کرد: به نظر من اگر سیاستهای تشویقی در این راستا اعمال کنیم، تا حدودی کاستیها جبران میشود و پروژهها با پیشرفت همراه میشوند.
دبیری افزود:ما میتوانیم با اعمال سیاستهای تشویقی برای شهروندان امتیازاتی در نظر بگیریم تا آنها نیز در راستای پیشرفت پروژههای مسیرگشایی با شهرداری همراه باشند.
انتهای پیام/