به گزارش تبریز بیدار ، رقیه حاتمی پور رئیس انجمن دوستی ایران و استرالیا در یک گفتگوی تلویزیونی اظهار داشت: من اهل تبریز هستم و در آنجا زندگی میکردم. وقتی که دیپلمم را گرفتم، به دلیل شرایط انقلاب فرهنگی موجود در کشور نتوانستم وارد دانشگاه شوم.
او افزود: اما از آنجایی که علاقه به کار کردن داشتم، از همان زمان شروع به فعالیتهای اقتصادی کردم. بنابر سابقه پدرم در بازار که یکی از تجار تبریز بود، من را به دوستش که در کار ساخت و ساز ساختمان بود، معرفی کرد و من در آنجا فعالیت خود را آغاز کردم.
حاتمی پور توضیح داد: من در آن شرکت توانستم فعالیت خوبی داشته باشم، به طوری پیشنهاد گرفتن ۵ درصد از سهام آن شرکت را به من دادند. من در همان سن کم مدیر فروش، مدیر کارگاه و عضو هیئت مدیره شدم.
وی ادامه داد: من فرزند ارشد خانواده بودم و پدرم را یک سال بعد از انقلاب از دست دادم، مسئولیت زندگی یکی از محرکههای زندگی بود. من در شرکت ساخت و ساز ساختمان توانستم تواناییهای خودم را کشف کنم و خوب جلو بروم و حتی توانستم با اعتماد هیئت مدیره شرکت ۶۶ سند منگوله دار را در سن ۲۰ سالگی برای مردم امضا کنم.
حاتمی پور گفت: بعد از ۴ سال کار در آن شرکت، شروع به کار صادرات نساجی کردم و اولین خانمی هستم که در تبریز کارت بازرگانی گرفتم. اما من در نساجی موفق نبودم، به دلیل اینکه بازارهای جهانی اجازه نمیداد ما محصولاتمان را با قیمت واقعی در بازار ارائه کنیم.
او گفت: در نهایت من در سن ۳۰ سالگی وارد صنعت گردشگری شدم. البته علاقه مندی من به صنعت گردشگری به تربیت خانوادگی من برمیگردد. پدر من همیشه در تعطیلات آخر هفته ما را به جاهای دیدنی می برد، که همین موضوع باعث علاقه مندی من به گردشگری و سفر شد.
رئیس انجمن دوستی ایران و استرالیا، اظهار کرد: ما هیچگاه نتوانستیم طبق یک برنامه و روند صحیح کشور ایران را به دیگر کشورهای جهان معرفی کنیم. اگر ما تبلیغاتمان را طبق یک برنامه جلو ببریم صنعت گردشگری را ما هم رشد خواهد کرد.
انتهای پیام/