مزه دار کردن گوشت بوقلمون

یکی از بهترین جایگزین های گوشت قرمز، گوشت بوقلمون است. مزه دار کردن گوشت سینه و ران بوقلمون یکی از مراحل بسیار مهم در طرز تهیه گوشت بوقلمون و طبخ خوشمزه و لذیذ این خوراکی پرطرفدار می باشد.

به گزارش تبریز بیدار ، مزه دار کردن گوشت سینه و ران بوقلمون یکی از مراحل بسیار مهم در طرز تهیه گوشت بوقلمون و طبخ خوشمزه و لذیذ این خوراکی پرطرفدار می باشد.

مواد لازم:
ادویه

پاپریکا (فلفل دلمه ای قرمز خشک شده) – ۱۰۰ گرم
فلفل سیاه -۵۰ گرم
انبه خشک شده – ۵۰ گرم
پونه – ۵۰ گرم
سیر خشک -۱۰۰ گرم
پیاز خشک – ۵۰ گرم
آویشن خشک – ۱۰۰ گرم
نمک – ۵۰ گرم
 
طرز تهیه:
۱- برای مزه دار کردن گوشت بوقلمون، ابتدا تکه‌های بوقلمون را با روغن مایع یا روغن زیتون کاملاً چرب کنید.
۲-  سپس آن‌ها را با ادویه مخصوص پخت بوقلمون بپوشانید.
۳- روی ظرف حاوی بوقلمون را با سلفون بپوشانید و حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

انتهای پیام/

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.