نکات مهم درباره شکلات داغ خانگی

دانشمندان دانشگاه هاروارد معتقدند نوشیدن روزانه شکلات گرم مانع از افت کارایی مغزی می شود و سلامت آن را حفظ می‌کند. این نوشیدنی از افسردگی پیشگیری و به کاهش وزن کمک می‌کند.

به گزارش تبریز بیدار ،  هرچه رنگ پودر کاکائو تیره‌تر و بوی آن خوشایندتر باشد، طعم واقعی‌تری خواهد داشت.

۲- کسانی که دوست دارند  شکلات داغ غلیظ بنوشند، باید از شیر پر چربی و پودر کاکائوی بیشتری در تهیه آن استفاده کنند.
۳- نوع کلاسیک نوشیدنی شکلات داغ  بدون خامه است، اما بنا به علاقه افراد، خامه را می‌توان افزود.

۴- اضافه کردن شکلات‌های رنده شده به نوشیدنی شکلات داغ طعم خاصی می‌دهد که می‌توانید طبق ذائقه خود آن را اضافه کنید.

نوع کلاسیک نوشیدنی شکلات داغ بدون خامه است، اما بنا به علاقه افراد، خامه را می‌توان افزود. هرچه رنگ پودر کاکائو تیره‌تر و بوی آن خوشایندتر باشد، طعم واقعی‌تری خواهد داشت

۵- اگر فردی لاغر می‌خواهد این نوشیدنی را استفاده کند بهتر است خامه و کمی پودر نارگیل به آن اضافه کند.

۶- کسانی که مبتلا به چربی خون هستند، در تهیه این نوشیدنی باید از شیر کم چرب یا بدون چربی استفاده و از افزدون خامه به آن اجتناب کنند.

۷- در طرز تهیه شکلات داغ مانند نوشیدنی کاپوچینو باید مقداری کف روی فنجان ایجاد شود.

۸- برای این کار باید از شیر پر چرب استفاده کنید و آن را حرارت دهید تا مقدار زیادی کف کند.

۹- دانشمندان دانشگاه هاروارد معتقدند نوشیدن روزانه شکلات گرم مانع از افت کارایی مغزی می شود و سلامت آن را حفظ می‌کند. این نوشیدنی از افسردگی پیشگیری و به کاهش وزن کمک می‌کند.

انتهای پیام/

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.