شناسایی نیازمندان دهکهای پایین؛ اولویت کمیته امداد
تقویت پیوند دانشگاه و صنایع دفاعی، اولویت اصلی ماست
دشمن به دنبال ایجاد بحران داخلی است
ضرورت بازنگری در سیاستهای علمی و فناوری
جنگ امروز، جنگ روایتها و ارادههاست
روحیه بسیجی، پشتوانه علم و پژوهش
هشدار مقام قضایی درباره کلاهبرداری با وعده فروش صندلی دانشگاه
یک جمله برای دلشوره کافی بود؛ «در دسترس نیست» / شامِ بی محمدساعت 16.30 روز پنجشنبه حوالی خیابان شهریار تبریز در اثر برخورد شدید خودرو نیسان به عقب خودرو “ام وی ام” خودرو چینی واژگون شده و چند متری روی سقف به حرکت خود ادامه داد و با گارد ریل آهنی کنار جاده برخورد کرده و گاردیل به طور کامل از شیشه سمت چپ خودرو وارد خودرو شد.
به گزارش تبریز بیدار به نقل از شهریار، ساعت 16.30 روز پنجشنبه حوالی خیابان شهریار تبریز در اثر برخورد شدید خودرو نیسان به عقب خودرو “ام وی ام” خودرو چینی واژگون شده و چند متری روی سقف به حرکت خود ادامه داد و با گارد ریل آهنی کنار جاده برخورد کرده و گاردیل به طور کامل از شیشه سمت چپ خودرو وارد خودرو شد. با این حال به طرز معجزهواری سرنشینان آن در کمال سلامت از طریق صندوق عقب خودرو خارج شدند.
در این حادثه سرنشین زن جوان در کمال سلامت بود و سرنشین مرد جوان بعد از بیرون آمدن از خودرو از ترس شدت حادثه از حال رفته و با کمک حاضرین در صحنه لحظاتی بعد به هوش آمده و بعد از حضور اورژانس در محل جهت معاینات به بیمارستان منتقل شدند.
دیدگاهتان را بنویسید