دوشنبه / ۵ مرداد / ۱۴۰۵ Monday / 27 July / 2026
×

وزیر آموزش و پرورش گفت: بیش از ۵۰ هزار دانشجو معلم در دانشگاه فرهنگیان مشغول به تحصیل هستند که از سال ۹۵ وارد بدنه آموزش و پرورش می‌شوند.

  • مرداد 22, 1394
  • به گزارش تبریز بیدار به نقل از تسنیم، علی اصغر فانی، در پاسخ به این‌که گفته می‌شود تعداد استخدام‌ها در دفترچه استخدامی وزارت آموزش و پرورش کمتر از رقم فوق است، اظهار داشت: استخدام اخیر پنج هزار نفر خواهد بود، اما در این آزمون نیز همچون دیگر آزمون های کشوری طبق قانون موجود کشور درصدی از استخدام ها به خانواده شهدا و ایثارگران اختصاص یافته است.

    وی گفت: تأمین نیرو در آموزش و پرورش از دو طریق استفاده از فارغ التحصیلان دانشگاه فرهنگیان و استخدام هایی همچون استخدام اخیر صورت می گیرد.

    فانی  تشریح کرد: بیش از 50 هزار دانشجو معلم  در دانشگاه فرهنگیان مشغول به تحصیل هستند که از سال 95 وارد بدنه آموزش و پرورش می‌شوند.

    وی با تاکید بر ضرورت مشارکت های مردمی در اداره کرد مدارس گفت: مشارکت و کمک های  مردمی باید داوطلبانه باشد و هیچ دانش آموزی به دلیل عدم پرداخت هزینه های مشارکتی از تحصیل محروم نمی‌شود.

    فانی گفت: در صورت مشاهده  موارد غیرقانونی و یا اعتراض والدین از طریق بازرسی ها بررسی های لازم انجام می‌شود.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *