به گزارش تبریز بیدار به نقل از تسنیم، ساسان فرشیحقرو، صبح امروز در جلسه ارتقاءکیفی نان، استفاده از نمک را در تولید نان بسیار بالا دانست و اظهار داشت: متأسفانه در کشور ما در تولید نان از نمک زیادی استفاده میکنند که این خارج از استانداردهای موجود است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر۲۳ کارخانه تولید آرد در استان فعالیت میکنند که در زمینه استاندارد تا حدودی قابل قبول هستند، افزود: اکیپهای نظارتی در استان بسیار حساس هستند تا همچنان این مراکز همگام با استانداردهای موجود عمل کنند.
کیفیت آرهای وارداتی مناسب بود
محمد جدیری، رئیس سازمان غله شهرستان تبریز هم با اشاره به اینکه کیفیت آرد، نانوای ماهر و با تخصص و مصرف و نگهداری صحیح در بالا بودن کیفیت نان مؤثر هستند گفت:کیفیت آردهای گندم وارداتی از گندم تولید داخل بالاتر بود و گندمهای داخلی به خصوص در زمان برداشت که گاها بدون استراحت به آرد تبدیل میشوند کیفیت پایینی دارند.
.
جمعی از فعالان حوزه آرد و گندم،اتحادیه ها و مجمع های صنفی،نمایندگان جهاد کشاورزی استان و دیگر نهادهای مرتبط،با حضور در این جلسه ضمن بیان نظرات خود، عدم استراحت دادن کافی به گندمهای خریداری شده، عدم استفاده از کودها و سموم کشاورزی، صدور بیش از نیاز پروانههای فعالیت نانوایی، عدم تخصص و آموزش کافی بسیاری از نانوایان و… را مهم ترین عوامل پایین بودن کیفیت نان در استان دانستند.