سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و بین‌الملل استانداری:

کیفیت پایین نان پذیرفته نیست

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و بین‌الملل استانداری آذربایجان شرقی با اشاره به توانمندی‌های صنعت غذایی استان و ظرفیت‌های موجود، گفت: کیفیت پایین نان در استان پذیرفته نیست و باید تلاش بیشتری در خصوص بهبود کیفیت نان صورت گیرد.

به گزارش تبریز بیدار، احمد محمدزاده در دومین جلسه بررسی بهبود کیفیت نان، با تاکید بر ضرورت تداوم اقدام های نظارتی و تهیه گزارش های مستند دوره ای در خصوص رعایت بهداشت و استفاده از مصرف مواد افزودنی مجاز در تهیه خمیر نان و کنترل قیمت و کیفیت نان اظهارکرد: تخلفات عده معدودی نباید عملکرد کل صنف نانوایان را زیر سئوال ببرد.

وی بر لزوم توجه ویژه بازرسان اتحادیه نانوایان به موارد بهداشتی نانوایی‌ها تاکید کرد و گفت: مردم ممکن است کیفیت نان را با وضع ظاهری نانوایی‌ها هم قیاس کنند.

وی با بیان این که راضی نیستیم کیفیت نان فدای کاهش قیمت آن شود، اضافه کرد: اگر اطلاعات کامل و کافی را در اختیار اتحادیه‌ها قرار دهیم بازوی کمکی ما خواهند بود و باید موارد لازم به انجمن صنفی نانوایان اعلام شود تا اصول بهداشتی را رعایت کرده و از این موارد تخطی نکنند.

سرپرست معاونت امور اقتصادی استانداری آذربایجان شرقی اذعان کرد: کنترل نانوایان کار سهلی نیست اما ما در قبال مردم مسوول هستیم و باید تمام تلاش خود را برای تامین امنیت غذایی مردم که نان بخش عمده آن را تشکیل می‌دهد انجام دهیم.

وی همچنین با اشاره به بحث ورود آرد قاچاق به استان توضیح داد: در طول ۴ ماهی که در استان قبول خدمت کرده‌ام با چنین گزارش‌هایی برخورد نکرده‌ام و اگر چنین مواردی وجود دارد باید در اسرع وقت توسط اتحادیه نانوایان گزارش شود و اتحادیه انتظار انجام وظیفه‌ای را از ما داشته باشد که ما را به موقع در جریان امور قرار داده است.

مشکلات ایجاد شده به واسطه واگذاری پروانه کسب و سهمیه آرد توسط صاحب نانوایی به دیگران، ورود آرد سهمیه سایر استان|‌ها از جمله تهران به استان آذربایجان شرقی و عرضه به نانوایی‌ها با قیمت پایین تر از آرد سازی های استان، وزن کم گونی های آرد تعدادی از آردسازی ها، استفاده نکردن از ترازو به منظور توزین نان پخته شده در نانوایی ها، کوتاهی برخی شهرستان ها در معرفی نانوایان به مراکز آموزشی از مورادی بود که توسط کارشناسان و مسوولان حاضر در این نشست مطرح شد.

رعایت نکردن زمان استراحت لازم برای آرد در آردسازی های، رعایت نکردن مراحل تخمیر و تداوم استفاده از جوش شیرین با وجود کاهش قابل توجه آن در نانوایی ها، استفاده از آرد با درصد سبوس گیری نامناسب برای انوان نان هم از عوامل کیفیت نامناسب نان عنوان شد.

بررسی چگونگی قیمت گذاری نان در هفت استان هم سطح با آذربایجان شرقی، بررسی چگونگی عملکرد آردسازان در خصوص اختلاط گندم و وزن گونی های آرد و نیز استعلام قیمت حمل و نقل آرد در هفت استان از مصوبات این نشست بود.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.