به گزارش تبریز بیدار، شب گذشته در خروجی خبرگزاری رسمی دولت خبر مرگ یک دانشجو دختر به نقل از معاون یکی از دانشگاه های تبریز قرار گرفت . دراین خبر که به شکل جالبی به اسم دانشگاه اشاره نشده علت مرگ این دانشجوی دختر ایست قلبی عنوان شده است.
دانشجویان همان دانشگاه به کمبود و نقص امکانات درمانی مخصوصا آمبولانس دانشگاه خبر داده اند.
حال این سوال مطرح می شود که مسئولان چرا از نام بردن این دانشگاه واهمه دارند؟ آیا بازهم کمبود امکانات پزشکی در این مجموعه دانشگاهی سبب بروز چنین واقعه ی دردناکی شده است؟!
بر اساس اعلام یکی از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی تبریز، بسیاری از دانشگاه ها و مرکزهای آموزش عالی استان آذربایجان شرقی درمانگاه ندارند یا درمانگاه های آنها از امکانات و تجهیزات اورژانسی برخوردار نیست.
گفتنی است در یک سال گذشته ، یک دانشجو در دانشگاه صنعتی سهند و دو نفر دیگر در دانشگاه شهید مدنی آذربایجان به دلیل نبود آمبولانس و کمبود امکانات درمانی جان خود را از دست دادند.
در همین حال خبرها حاکی است که وزیر بهداشت برای گردهمایی روسای دانشگاه علوم پزشکی سراسر کشور به تبریز سفر کرده است. این گردهمایی برای استفاده از تجربیات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در دیگر مراکز درمانی آموزشی شکبل گرفته است.
ولی این سوال همچنان باقیست که این سلسله وقایع تا کی باید ادامه پیدا کند تا مسئولان امر متنبه شوند! آیا باید برای یکی از وابستگان آنها اتفاق بیفتد تا راه حلی اساسی بیندیشند و دستورات عملیاتی را صادر کنند. دانشگاه علوم پزشکی تبریز که برای ارائه تجرباتش گردهمایی تشکیل می دهد چگونه است در مراکز آموزشی این استان کمبود امکانات پزشکی و اورژانسی محسوس است.
خبر مرتبط: