امروز؛

انتخابات مجلس ملی جمهوری آذربایجان برگزار شد

پنجمین دوره انتخابات مجلس ملی جمهوری آذربایجان ساعت ۸ صبح امروز آغاز و کماکان ادامه دارد.

به گزارش تبریز بیدار به نقل از رسانه های آذری، در این دوره انتخابات مجلس ملی بیش از ۵ میلیون و ۹۳ هزار نفر واجد شرایط رای از جمعیت ۹ میلیون و ۶۱۱ هزار نفره این کشور قرار است با حضور در پای صندوق اخذ رای ۱۲۵ نماینده مجلس را در میان ۷۶۷ نامزد انتخاب کنند.


انتخابات مجلس ملی جمهوری آذربایجان در این دوره نیز در سرزمین های اشغالی این کشور از جمله در منطقه جدایی طلب قره باغ کوهستانی برگزار نمی شود . 


الهام علی اف رییس جمهوری آذربایجان همراه با اعضای خانواده اش در اولین ساعات این انتخابات پای صندوق اخذ رای در حوزه انتخاباتی شماره ۶ شهر باکو حاضر شده و به نامزد مورد نظر رای داد. 


به گزارش اخیر کمیسیون مرکزی انتخابات جمهوری آذربایجان بیش از ۵۰۰ نماینده از ۴۰ نهاد بین المللی مختلف از جمله مجمع پارلمانی شورای اروپا و نیز از ۲۷ کشور برای نظارت به این دوره انتخابات وارد این کشور شدند .

ش
بر اساس این گزارش، همچنین ۶۶ هزار ناظر محلی در ۵ هزار ۵۴۷ حوزه انتخاباتی در سراسر این کشور به چگونگی برگزاری این دوره انتخابات نظارت می کنند .
انتخابات مجلس ملی آذربایجان ساعت هفت عصر به پایان خواهد رسید و نتایج اولیه آن بصورت رسمی پس از دو روز از سوی کمیسیون مرکزی انتخابات اعلام خواهد شد .

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *