به گزارش تبریز بیدار ، روحی ملکی با اشاره به ضرورت اخذ روادید سفر زیارتی برای سفر به کربلا در اربعین حسینی امسال افزود:به منظور تسهیل در دریافت ویزا زائران تبریزی به صورت موقت این دفتر در تبریز فعالیت خواهد کرد.
وی با بیان نبود کنسولگری عراق در استان های شمالغرب کشور خاطر نشان کرد: به دنبال ایجاد ایجاد کنسولگری دائمی عراق در تبریز هستیم تا انبوه زیاد زائران حسینی در استان های آذربایجان شرقی ،آذربایجان غربی ،اردبیل و زنجان به آسانی بتوانند روادید سفر به کربلای معلی را دریافت نمایند.
به گفته مدیر سازمان حج و زیارت آذربایجان شرقی تا کنون ۱۶ هزار و۶۲۱ نفر در قالب هفت هزار و ۴۱۹ گروه در استان آذربایجان شرقی در همایش پیاده روی میلیونی عاشقان اباعبدالله حسین (ع) در اربعین امسال حضور خواهند که از این تعداد هشت هزار و۲۸۷ نفر از تبریز با پای پیاده عازم کربلای معلی خواهند شد.