به گزارش تبریز بیدار، انتشار فیلمی از دریده گویی و اهانت یکی از سردرمداران جریان قومگرا به اهل بیت(ع) در آن سوی ارس، همزمان با اعتراضات پاک و بحق مردم مناطق آذری نشین ایران با که با هدف موج سواری بر این اعتراضات صادقانه مردم صورت گرفت، بار دیگر ماهیت کریه و زشت چهره جریانات قوم گرا را بخوبی به تصویر کشید.
توهین به مقدسات مردم ولایتمدار آذربایجان بارها از سوی این جریان اتفاق افتاده بود اما این بار مردم صریح تر و شفاف تر چهره واقعی این جریان و حامیان آنها را مشاهده کردند.
می طلبد که مردم آذربایجان یک بار برای همیشه در کنار مطالبات بحق و قانونی قومی و هویتی خود، تکلیف خود را با جریان نا سالم قومگرا و تجزیه طلب روشن کرده و با مشت محکم در دهان اهانت کنندگان به آستان ملک پاسبان اهل بیت(ع) بزنند.
لذا با ایجاد کمپینی توسط اقشار مختلف مردم و شخصیت های فرهنگی، اجتماعی و ورزشی و سیاسی این عمل شنیع و زشت سردمداران جریان قومگرا را محکوم کرده و راه اهانت به مقدساتشان را برای همیشه ببندد.
مردم آذربایجان در ارادت به اهل بیت (ع) عصمت و طهارت رسم غلام ترک سیدالشهدا را مشق می کنند که او محب صادق و جان بر کف اهل بیت بود.
من غلام ترک اهل بیتم !
