عصر پنج‌شنبه؛

یادواره شهدای مسجد کلانتر با روایتگری حاج غلامرضا احمدی

یادواره شهدای مسجد کلانتر پنجشنبه ۵ آذرماه با روایتگری حاج غلارمضا احمدی برگزار می شود.

به گزارش تبریز بیدار، در سی و ششمین سالروز تشکیل بسیج مستضعفین، یادواره ۷۰ شهید مسجد کلانتر با حضور خانواده‌های معظم شهدا و عموم مردم برگزار می‌شود.

بر اساس این گزارش، اسماعیل وکیل‌زاده جانباز دفاع مقدس و غلامرضا احمدی آزاده سرافراز، در این برنامه به روایت گری سال‌های خون و حماسه خواهند پرداخت.

شعرخوانی توسط استاد مختار صدرمحمدی، اجرای سرود خاطره‌انگیز «آغلاما آی آنا» توسط گروه سرود شهید تجلایی و مداحی روح‌الله محمدی از دیگر برنامه‌های این یادواره است. همچنین، در بخشی از این برنامه از دو تن از فعالین فرهنگی پایگاه مقاومت شهید کلانتری، مسعود زین‌العابدین نویسنده کتاب «تجمع ممنوع» و مهدی خرمی مؤلف کتاب «معبر» و کارگردان مستند «دلدار» تجلیل خواهد شد.


گفتنی است، یادواره ۷۰ شهید مسجد کلانتر، همزمان با نماز مغرب و عشا در مسجد کلانتر واقع در خیابان عباسی، ایستگاه طاق برگزار خواهد شد.


Image title


نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *