به گزارش تبریز بیدار، سعید شبستری خیابانی در نشست با کارشناسان فرمانداری های استان با بیان اینکه مردم همیشه با حضور خود در صحنه نظام را بیمه کرده اند، افزود: برگزاری انتخابات با حضور مردم معنا پیدا می کند بنابراین مجریان انتخابات وظیفه سنگینی مبنی بر حضور حداکثری و مشارکت آگاهانه مردم در انتخابات دارند.
وی ادامه داد: انتخابات مساله ای است که حضور مردم در صحنه شمارش و اعلام می شود بنابر این حساسیت حضور مردم و رای مردم به عنوان حق الناس بر مجریان انتخابات امری مسلم هست و ما بدان کاملا پایبند باشیم.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان شرقی خاطر نشان کرد: در شرایط فعلی که اولین انتخابات دولت تدبیر و امید محسوب می شود و نیز بحث هایی که در زمینه مسایل برجام و سیاست خارجی وجود دارد، حضور مردم تائید برنامه هاست و ما باید در کمال امانتداری از رای مردم مراقبت کنیم.
شبستری با بیان اینکه همه بر جذب و مشارکت حداکثری مردم در انتخابات موظف هستیم، گفت: دشمن درصدد کم اهمیت جلوه دادن و کاهش اعتماد مردم به نظام است و اگر احساس کنیم مانعی بر سر راه حضور حداکثری مردم هست باید آنها را رفع کنیم.
وی با بیان اینکه همه مردم فرزندان نظام و انقلابند و وجود سلائق و دیدگاه های مختلف در جامعه امری طبیعی است، اظهار کرد: باید منافع ملی را بر منافع گروهی و جناحی ترجیح دهیم و نقش دولت بی طرفی در انتخابات است.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار خاطر نشان کرد: هدف ما حضور حداکثری مردم و برگزاری توام با شور و نشاط انتخابات هست و به همین دلیل از همه افراد اعم از اصلاح طلب و اصولگرا که توان حضور در مجلس را دارند، دعوت به حضور جدی و رقابت در عرصه انتخابات می کنیم.
شبستری با بیان اینکه قانون همه چیز را مشخص و پیش بینی کرده است، گفت: متاسفانه برخی از کاندیداها با شیوه های غیر قانونی بدنبال کسب رای مردم هستند و یا وعده های غیر قانونی و خارج از توان شان به مردم می دهند.
وی خاطر نشان کرد: هر کس بدنبال تنش در بین مردم باشد و وارد بحث های تنش زا بشود، استانداری آنها را کاملا رصد کرده و در تعیین صلاحیت افراد اعمال خواهد کرد.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار تخریب کاندیداها توسط رقیب را کاری ناشایست دانست و گفت: ما بدنبال نمایندگانی هستیم که به فکر ارتقا خود نبوده و منافع ملی و خدمت به مردم دغدغه اش باشد.
ثبت نام از داوطلبان دهمین دوره نمایندگی مجلس شورای اسلامی از ۲۸آذرماه تا ۴دیماه ۹۴ به مدت یک هفته انجام می شود.
