تغییر دوباره زمان برگزاری دیدار نفت تهران و تراکتور سازی

منصوریان: به هیچ عنوان فردا مقابل تراکتورسازی بازی نخواهیم کرد

سازمان لیگ ساعت دو بازی معوقه از هفته شانزدهم لیگ برتر فوتبال که فردا قرار است برگزار شود را به شرح زیر اعلام کرد:

به گزارش تبریز بیدار، سازمان لیگ ساعت دو بازی معوقه از هفته شانزدهم لیگ برتر فوتبال که فردا قرار است برگزار شود را به شرح زیر اعلام کرد:


دیدار نفت تهران- تراکتورسازی ساعت ۱۵ در ورزشگاه تختی


دیدار استقلال – سیاه جامگان ساعت ۱۷ و ۳۰ دقیقه در ورزشگاه آزادی


این دو باز قرار بود امروز برگزار شود که به دلیل آلودگی هوا به تعویق افتاد و ابتدا قرار بود بازی‌ها روز سه‌شنبه برگزار شود و در نهایت این دو بازی معوقه به فردا( دوشنبه) موکول شد.

علیرضا منصوریان درباره برگزاری دیدار تیم‌های نفت و تراکتورسازی در روز دوشنبه گفت: در حالیکه ما در اردو بودیم ساعت ۲۰ دیشب به ما اعلام کردند که به خاطر آلودگی هوا بازی ما در روز یکشنبه برگزار نمی‌شود و به جای آن باید روز سه‌شنبه به میدان برویم وحتی زمان و مکان آن هم اعلام شد. از طرف دیگر ما برای اینکه هزینه‌های باشگاه بیشتر از این نشود برخی از بازیکنان را به منزل فرستادیم. از طرف دیگر امروز یک تمرین پرفشار ۸۰ دقیقه‌ای برگزار کردیم و ساعت ۱۶ امروز فهمیدیم که باید فردا بازی کنیم.

وی ادامه داد: با این شرایط به هیچ عنوان فردا مقابل تراکتورسازی بازی نخواهیم کرد چرا که این نوع برنامه‌ریزی را در لیگ‌های آماتور هم ندیدم. شاید در پشت صحنه اتفاقاتی می‌افتد که ما از آن بی‌اطلاع هستیم. سال گذشته من از مهدی تاج به دلیل برنامه‌ریزی خوب لیگ تشکر کردم اما این بار این مسئله را قبول ندارم.

سرمربی تیم نفت تصریح کرد: سلامتی بازیکنان برای ما هم مهم است اما مسائل حرفه‌ای باید رعایت شود. ما هتل‌مان را تحویل دادیم و امروز هم یک تمرین پرفشار انجام دادیم و این مسائل در منطق فوتبال نیست.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *