گفتگوی تفصیلی با کاندیداهای مجلس(1)؛

منادی: در ماجرای بیمارستان امام سجاد به من حسادت می کنند/ در سال ۸۸ امکانات دانشگاه آزاد در اختیار هیچ کاندیدایی نبود/تلنگر هاشمی باعث توسعه تبریز شد

علیرضا منادی در گفتگوی تفصیلی با تبریزبیدار، حکایت های ناگفته ای از بیمارستان امام سجاد(ع)، حمایت دانشگاه آزاد از موسوی و رویکرد دولت های پس از انقلاب نسبت به تبریز را بیان کرد.

سرویس سیاسی تبریزبیدار؛

 بنا داریم تا زمان انتخابات مجلس دهم، با چهره های مطرح سیاسی که ثبت نام خود را قطعی کرده و کاندیدای این دوره از  انتخابات شده اند گفتگوهای چالشی را انجام داده و از گذشته و آینده آن ها بپرسیم. در ابتدا قرعه به نام نماینده فعلی تبریز افتاد و علیرضا منادی سفیدان مهمان تحریریه تبریزبیدار بود. آنچه می خوانید مشروح گفتگوی منادی با این پایگاه خبری است.

اولا تشکر می کنیم از وقتی که در اختیار ما قرار دادید. لطفا کمی از خودتان برایمان بگویید. متولد کجا هستید و چه سالی؟

بسم الله الرحمن الرحیم. بنده هم سلام عرض می کنم و عارضم خدمت شما که من علیرضا منادی سفیدان متولد ۱۵ اردیبهشت سال ۱۳۴۸  در خانواده ای متدین و مذهبی به دنیا آمدم. پدرم فرش فروش و فردی متدین بود و دبستان را در مدرسه نظامی تبریز و دبیرستان را در مدرسه دهخدا سپری کردم و در ۴-۵ سالگی مکبر مسجد بودم. در سال ۶۶ دیپلم را اخذ کرده و اولین دکترای خودم را در سال ۷۴ و سپس مدرک دکترای دوم را در رشته میکروبیولوژی و دکترای سوم خود را در رشته مدیریت تولید از دانشگاه شهید بهشتی اخذ کردم.

از سال ۶۴ و از سن ۱۶ سالگی معلم هستم و اکنون حدود ۳۰ سال است که مشغول شغل شریف معلمی هستم و در ۲۵ سالگی دکترای اولم را گرفته و در ۲۷ سالگی ازدواج کردم و عضو هیئت علمی دانشگاه شدم و از ۳۲ سالگی رئیس دانشگاه بودم. 

یعنی از سال ۸۱ شما رئیس شدید؟
بله تمام مراتب را پله پله طی کردم؛ اول مدیرگروه، سپس مسئول باشگاه پژوهش‌گران جوان دانشگاه، سپس رئیس دانشگاه زنجان و بعد مسئول دانشگاه های ۵ استان در شمال غرب شدم. 

در دانشگاه زنجان یکسری اقدامات انجام دادم که به عنوان موفق ترین و جوان ترین رئیس دانشگاه انتخاب کردند و اکنون نیز دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران  هستم.

تاکنون ۶ دانشگاه از مرحله کلنگ زنی تا افتتاح را که در راس آن واحد بین المللی دانشگاه آزاد تبریز است تاسیس کرده ام که  موفق شدیم در ۴ سال اخیر ظرفیت دانشگاه های استان را ۱۴۰ هزار دانشجو افزایش دهیم. البته ناگفته نماند نیمی از این ۱۴۰ هزار دانشجو از استان های دیگر بودند که موفق شدیم در طول ۴ سال ۷۰ هزار دانشجوی غیر بومی یا به عبارت دیگر توریست ۴ ساله را به استان بیاوریم که در ۴ سال تحصیل آن ها نزدیک ۲هزار میلیارد تومان پول به استان آذربایجان شرقی منتقل شده است و منجر به استخدام ۲۱۰۰ نفر استاد دانشگاه و ۲۴۰۰ کارمند و حدود ۴۰۰۰ نفر استاد حق التدریس(مدعو) شده ام.

افتخار می کنم که محل تحصیل 5 هزار دانشجو به خصوص دانشجویان دختر را به شهرهای محل زندگیشان انتقال دادم که خود تاثیر بسیار مثبت فرهنگی و اقتصادی در خانواده این عزیزان داشته است.

افتخار می کنم که بگویم در این مدت آموزش عالی استان را یک سرو گردن از همه استان ها بالابردیم و شاید هم اکنون با تهران تنه به تنه بزند. اخیرا نیز توانستم مجوز تاسیس دانشکده دندان پزشکی را در استان اخذ و با جذب ۳۵ استاد دانشگاه دندانپزشک و ۱۲۰ یونیت دندانپزشکی ۱۰۰۰۰ متر مربع ساختمان و ۴۰ دانشجو دندانپزشکی ازمهر امسال و توسط رئیس محترم مجلس شورای اسلامی و آیت الله شبستری امسال افتتاح شد که کار بسیار شاقی بود و خداوند این توفیق را نصیب بنده و مردم تبریز و استان نمود. و تبریز به این افتخار نائل شد که تنها شهری باشد که بعد از تهران در آن ۲ دانشکده دندانپزشکی داشته باشد.

در سال ۶۸ شما ۲۰ ساله بودید و دولت آقای هاشمی رفسنجانی تازه به قدرت اجرایی رسیده بود. شما در آن سال به چه کسی رای دادید و پس از آن چه رویکرد سیاسی داشتید؟
من از نظر سیاسی فعالیت هایم را با تبلیغ ریاست جمهوری شهید رجایی آغاز کردم و جزء مبلغین ایشان و پس از آن از مبلغین مقام معظم رهبری در کاندیداتوری ایشان بودم. پس از رحلت امام(ره) و تشکیل دولت جدید بنده از مبلغین ریاست جمهوری آیت الله هاشمی رفسنجانی گردیدم. پس از آقای هاشمی رفسنجانی نیز من در انتخابات دوم خرداد ۷۶ برای هیچ کدام از کاندیداها کار نکردم اما در سال ۷۴ و در انتخابات مجلس پنجم من ازفعالین ستاد آقای هاشم زاده هریسی و مسول ستاد حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ عبدالحمید بنابی بودم که توانستیم ۲ نماینده را روانه مجلس شورای اسلامی کنیم.

منادی: هاشمی به حق گفت که تبریز ده بزرگی است

در سال ۸۴ چطور؟ به آقای هاشمی رای دادید؟

در سال ۸۴ من رئیس ستاد آقای دکتر ولایتی در آذربایجان شرقی بودم و در هفته های منتهی به انتخابات ریاست جمهوری  آقای ولایتی ناگهان به نفع آیت الله هاشمی رفسنجانی کنار کشید که ستاد ما در آن زمان از هم پاشید و برخی به سمت آقای رضایی و احمدی نژاد و تعداد زیادی به ستادهای آقای هاشمی رفتند. 

پس از کنار کشیدن آقای دکتر ولایتی ایشان و بعضی از علمای بزرگ شهر در جلسه ای به ما تکلیف کردند که بروید و به آقای هاشمی کمک کنید. همین باعث شد که چون ما آقای ولایتی و هاشمی را قبول داشتیم به سمت آقای هاشمی رفته و به وی رای دادیم.

در سال ۸۸ چطور؟

در آن انتخابات که ۲ سال از نمایندگی من می گذشت جو انتخابات به گونه ای بود که از هیچ کدام از کاندیداها حمایت نکردم.

در انتخابات سال ۹۲ به آقای ولایتی رای دادید؟

بله.

در انتخابات سال ۸۸ شبهه استفاده از امکانات دانشگاه آزاد به نفع یک کاندیدای خاص مطرح می شد شما به عنوان کسی که در بطن این مسائل بودید این را قبول دارید؟

نه اصلا اینگونه نبود. خود آقای دکتر جاسبی که در آن زمان ریاست دانشگاه آزاد را برعهده داشت علنا در برنامه صندلی داغ اعلام کرد که مجبور شدم  به محسن رضایی رای بدهم. بله قبول دارم برخی از طرفداران موسوی به دفتر آقای دکتر جاسبی رفت و آمد می کردند.

در دروان اصلاحات یزد آباد شد و هیچ کاری برای تبریز انجام نگرفت

یادم می آید یکی از طرفداران آقای موسوی که بعدها به عنوان فتنه گر دستگیر شد مجله ای را منتشر کرده بود که در آن مدعی شد موسوی ۸۰ درصد آرا و احمدی نژاد ۱۲ درصد آرا را کسب کرده بود. البته ما معتقد بودیم که آقای موسوی در دوران نخست وزیری کاری برای تبریز انجام نداده بود و توجهی به استان ما نداشت.

در دولت اصلاحات رئیس جمهور وقت از استان یزد آن استان را آباد و متحول کرد اما وی در دوران نخست وزیری اقدام خاصی برای آذربایجان شرقی انجام نداد. دلیل عقب‌گرد و پس‌رفت اقتصاد آذربایجان شرقی در مقایسه با استان هایی همچون اصفهان به ۸ سال نخست وزیری آقای موسوی  وبعد از آن برمی گردد که در آن ایام استان ما توسعه چشمگیری پیدا نکرد در حالیکه انتظارات بیشتر از آن بود که به دلیل تبریزی بودن نخست وزیر بود.

یکی از دلایل اصلی عدم پشتیبانی مردم تبریز از موسوی توجه نکردن به تبریز در دوران نخست وزیریش بود


اکنون اقتصاد استان اصفهان ۴ برابر اقتصاد آذربایجان شرقی است و این را می شود از آن جا فهمید که ما در سال گذشته هزار میلیارد تومان مالیات به دولت پرداخت کردیم  ولی اصفهانی ها ۴ هزار میلیارد تومان مالیات دادند. چرا این میزان سود عاید اصفهان شد زیرا مدیران اصفهانی که به رده های بالای حکومتی رسیدند به استان زادگاه خودشان توجه کردند ولی مدیران هم استانی چه آقای موسوی و چه آقای روغنی زنجانی و چه آقای آقازاده علی رغم قدرت اجرایی بسیار قوی  توجه خاصی به استان ما نداشته و ادعای فکر ملی داشتند.

چه شد که در سال ۸۶ به مجلس راه پیدا کردید؟

به لطف خدا و با توجه به اعتبار خانوادگی و تدین آن به خصوص در بازار تبریز و میان اقشار مذهبی شهر و سوابق مسئولیت دانشگاهی اینجانب و ارتباط مثبت و اثرگذار و سازنده با قشر دانشجو  و دانشگاهیان عزیز  باعث شد که  در ۳۶ سالگی به مجلس راه یافتم و در وهله اول به سمت نائب رئیس اول مهم‌ترین کمیسیون مجلس شورای اسلامی یعنی کمیسیون برنامه و بودجه انتخاب شدم. در آن انتخابات از حوزه تبریز با آقایان تاج الدینی و فرهنگی که همگی با حدود ۷۰هزار رای انتخاب شده بودیم آرای نزدیک به همی داشتیم.

 در مجلس نهم نیز در دور اول  نیز با رشد حدود ۹۰ هزار رای نسبت به مجلس هشتم و با فاصله حدود ۳ هزار رای کمتر از  آقای دکتر پزشکیان به نمایندگی مردم شریف تبریز و آذرشهر و اسکوانتخاب شدم. در این مجلس نیز در دور اول عضو هیئت رئیسه مجلس شدم که خود افتخار بزرگی برای تبریز و استان بود که چنین کرسی مهمی نصیب شهرمان تبریز در مجلس است. پس از آن نیز رئیس فراکسیون دانشگاهیان و عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات شدم.

اخیرا نیز پس از آنکه سمت نمایندگی تام الاختیار رئیس دانشگاه های آزاد استان برچیده شد به سمت رئیس هیئت عالی نظارت دانشگاه های آزاد اسلامی منطقه ۲ منصوب شدم.در واقع پست نماینده تام الاختیار تبدیل شد به رییس منطقه هیات عالی نظارت که کار نظارت بر دانشگاه های آزاد شمالغرب کشور را برعهده دارد.

Image title

برگردیم به عقب چرا در دوران آقای هاشمی رفسنجانی به آذربایجان تا این اندازه کم پرداخته و رسیدگی شد؟

در دوره آقای هاشمی ایشان تلنگری به شهر تبریز زدند که به نظرم به نفع تبریز شد. چراکه با تعبیر ده بزرگ از تبریز باعث تحریک غیرت مسئولین وقت در توسعه سریع و روزافزون تبریز شدند. ایشان هم و غم خود را برای بازسازی ویرانی های جنگ گذاشت و شروع به آغاز سدسازی کرد. احداث سد شهید مدنی حاصل مقاومت و پافشاری آقای هاشمی رفسنجانی در برابر نظرات کارشناسی بود.

 البته این سد ایراداتی همچون ایجاد بر روی گسل و عدم نگاه جامع به دریاچه ارومیه را داراست. این سدها ساخته شد و هر سال ۴۰۰ میلیون متر مکعب به دریاچه ارومیه ریخته نشد و این منتج به کم شدن ۴ میلیارد متر مکعب آب دریاچه ارومیه در طول ۱۰ سال شد. 


تبریز با صبغه و تاریخ با عظمتش، خیلی عقب مانده بود این حرف علی رغم ناراحتی مردم و احساس موهن بودن این سخن، تلنگری به مردم تبریز بود. در آن ایام پتروشیمی تبریز در زمان وی احداث شد ولی من حیث المجموع سهمی را که آذربایجان شرقی در آن زمان باید از منابع استانی می برد نبرد و آقای هاشمی در شرایط پس از جنگ وضعیت کشور را توانست از زیر صفر به طرف رشد مثبت منتقل کند.تلنگر آقای هاشمی در مورد تبریز توسعه آن را سرعت بخشید و البته تبریز در عرصه ادب و فرهنگ و دانش و هنر و شجاعت و انقلابیگری و ولایتمداری یک سر و گردن از همه شهرهای ایران بالاتر است.

دوره آقای هاشمی دوره خوبی بود زیرا ما دوران پس از جنگ را سپری می کردیم و شوک شدیدی به اقتصاد وارد شده بود آقای هاشمی کارهای بزرگی را شروع کرد البته ناگفته نماند شاهد بعضی رفتارهای ناصحیح برخی از مدیران در زمان ایشان بودیم که بعدها تبعات اقتصادی و فرهنگی و اجتماعی برای کشور را به دنبال داشت. این اطرافیان با مردم به عنوان افراد درجه یک رفتار نمی کردند و خودشان را یک سرو گردن از بقیه مردم بالاتر می دیدند و دود این قضیه به چشم آقای هاشمی رفت که برای انقلاب زحمات فراوان و کم نظیری متحمل شده بود.

روند توسعه استان و سطح توان مدیران اجرایی در زمان دولت اصلاحات و دولت احمدی نژاد را چگونه ارزیابی می کنید؟

متاسفانه ما در استان مدیری که برود و سهم این استان را از مرکز بگیرد و بیاورد کم داشتیم. بنده خودم رفتم و به اندازه ۱۶ استان رشته به دانشگاه های استان آوردم و اگر ده نفر در حوزه های مختلف این چنین عمل می کردند اکنون آذربایجان شرقی بسیار توسعه یافته بود.  توسعه در ابعاد مختلف بوده و شاخص های مختلفی دارد.

اکنون یکی از مهم ترین لوازم توسعه در جهان مسئله آب است. ما در طی سالیان سال دریاچه ارومیه را به دست خودمان خشک کرده ایم و مطمئن باشید دریاچه ارومیه مردنی و خشک شدنی نیست.  بنده پس از تشدید روند خشک شدن دریاچه ارومیه طرح انتقال آب رودخانه ارس را به دریاچه ارومیه مطرح کردم و در سال ۸۹ در بودجه آن سال توانستم ردیفی را تحت عنوان انتقال آب ارس به دریاچه ارومیه با مبلغ ۲۵ میلیاردتومان ایجاد و به تصویب مجلس برسانم.

در بحث دریاچه ارومیه جنگیده ام

یک جنجالی پس از این طرح به راه انداختند که نمی شود رژیم حقوقی دریاچه خزر نقض می شود. من هم گفتم آخر نا انصاف ها میلیون ها سال آب ارس ما به دریاچه خزر می ریزد بگذارید برای یکبار هم شده آب را به احیای دریاچه ارومیه انتقال دهیم. براساس قوانین بین المللی ما ۱۸۴ میلیون متر مکعب آذربایجان شرقی حق آبه از ارس دارد ولی تا به حال برداشت نکرده ایم و از این ظرفیت غفلت شده است.

بنده ۶ سال با کسانی که داعیه احیای دریاچه ارومیه را داشتند کلنجار رفتم و طرح انتقال آب ارس به دریاچه با تلاش های بنده تصویب شد و اکنون بالاخره پس از کش و قوس فراوان ۲۸ کیلومتر لوله گذاری انتقال آن آغاز شده است. ۱۰۰ میلیون متر مکعب آن به دریاچه ارومیه و ۸۴ میلیون باقی مانده به تبریز منتقل خواهد شد و تبریز از این به بعد مشکل آب نخواهد داشت.

با جرات می گویم اولین کسی که برای احیای دریاچه ارومیه اقدام عملی انجام داد بنده بودم و امسال  725 میلیارد تومان از بودجه آب های مرزی از صندوق توسعه ملی در قالب ردیف طرح های مقام معظم رهبری به این طرح اختصاص دادند که نوید رونق کشاورزی در دشت های صوفیان و تبریز و خسروشاه و ایلخچی و آذرشهر و گوگان را می دهد و برای همیشه دریاچه نجات و آب شرب تبریز تامین می گردد.

یک ظرفیت دیگر هم مرز بودن آذربایجان شرقی با کشورهای قفقاز بود که بنده طرحی برای وصل کردن تبریز به ارمنستان و جلفا ارائه کردم که در حال احداث می باشد. 
نگفتید چه نمره ای به مدیران اجرایی دولت های مذکور می دهید؟

نگفتید که چه نمره ای به مدیران اجرایی دولت های مذکور می دهید؟

هر دو دولت مدیران خوبی داشتند اما چون این ها مدیران دولتی بودند و سیستم فلج بود نتوانسته اند اقدامات به سزایی انجام دهند. ما پس از انقلاب به چز یک استاندار استانداری نداشتیم که با دولت بسیار نزدیک و چفت باشد و بقیه نزدیک و هم افزایی بسیار نزدیکی با دولت نداشتند. بنده در دوره ۸ ساله ام هر موقع می خواستم رئیس جمهور را می دیدم و وزرا به دفترم در هیئت رئیسه مجلس می آمدند و متاسفانه این امکان را استانداران وقت نداشتند.

این حرف را قبول دارید که ماجرای  در بیمارستان امام سجاد(ع) به نفع شخصی استفاده کردید و علی رغم سفر رئیس مجلس و افتتاح، تنها بنرهای سطح شهر برای آقای منادی باقی ماند؟
این حرف اجحاف در حق کسی است که در کنار نمایندگی مجلس و با استفاده از اقتدار نمایندگی تعداد ۱۷۰ تخت به تخت های بیمارستانی تبریز اضافه نموده که ۲۹ تخت آن آی سی یو و سی سی یو و ۵ اتاق عمل مجهز دارد. ابته آقای دبیری نیز بیمارستان مشابهی احداث کرد منتها بیمارستان وی ۸ سال طول کشید ولی منادی بیمارستان امام سجاد(ع) را ظرف ۱۸ ماه به اتمام رساند. ما نیز مثل آقای دبیری اول اورژانس و درمانگاه را فعال کردیم و پس از آن سایر بخش ها را.

در موضوع بیمارستان دانشگاه آزاد به من حسادت می کنند

رئیس مجلس بچه نیست که برای افتتاح طرح تکمیل نشده به استانی سفر کند و بدنام شود. 

ادعایی که مطرح کردید به نظرم حسادت در مقابل این کار بزرگ است و رسانه ملی و شخص رئیس مجلس و حضرت آیت الله شبستری  در افتتاح حضور داشتند و  بنده نیز در همان جا گفتم که فاز اول افتتاح شده است.

اما ظاهرا یکی از مسئولین دانشگاه علوم پزشکی نیز گفته بود این بیمارستان مجوزهای لازم را اخذ نکرده…
نه اینگونه نیست. ما مجوز بیمارستان زکریا را داشتیم و آن را عینا  به بیمارستان امام سجاد(ع) منتقل کردیم که دانشگاه علوم پزشکی استان در نامه ای رسمی با این کار موافقت کرد. 

برخی از سایت ها نیز در جریان انتصاب آقای انگجی در دانشگاه آزاد استان اختلاف نظر شما با آقای سیدجواد انگجی را مطرح کرده و خبر از “پایان سلطه منادی در دانشگاه آزاد” دادند! 
نه من خودم از آقای انگجی برای آمدن به تبریز حمایت کردم و با داشتن سابقه دانشگاهی وی را قبول دارم. آقای انگجی به جای آقای رضایی منصوب شد و انتصاب ایشان به بنده ارتباطی نداشت بلکه در ساختار جدید دانشگاه آزاد سمت تام الاختیار را حذف کردند و به هیئت عالی نظارت تغییر محتوا داد.بنده هم همانطور که در آئین معارفه عرض کردم در دانشگاه آزاد هستم و جایی نمی روم، فقط مسئولیتم نظارتی شده است.

سلطه ای در دانشگاه از سوی من مطرح نبوده بلکه من دانشگاهی هستم و هرگز اجازه آسیب به دانشگاه ها را نمی دهم. دانشگاه آزاد محصول انقلاب است و همین الان ۳۵ هزار استاد دارد که وزرات علوم و وزارت بهداشت به صورت یکجا همین مقدار استاد ندارند. چون برخی با افراد مخالفند اقدام به حمله به دانشگاه آزاد می کنند ما برای جیب خودمان کار نکرده ایم بلکه برای مردم عزیز شهرمان زحمت کشیده ایم.

نظرتان درباره واگذاری ماشین سازی تبریز چیست؟ در کل فضای صنعت استان را چگونه می بینید؟

من به صورت کلی با واگذاری شرکت های دولتی به افرادی شایسته از بخش خصوصی موافقم ولی متاسفانه این شرکت ها به آدم اهل و دلسوز این مسائل واگذار نمی شود. ماشین سازی صنعتی مادر است که دهها نفر از این صنایع ارتزاق می کنند.

واگذاری ماشین سازی به صلاح تبریز نیست  / اجازه نمیدهیم

برویم و ببینیم چه کسانی در این استان افراد دیپلمه را بدون داشتن هیچ سابقه ای عضو هیئت مدیر شرکت های مهم کردند؟ برویم ببینیم چگونه کارخانه بزرگی را به کسی دادند که حتی یک روز هم سابقه کار در صنعت ندارد اما به دلیل حضور در ستاد فلانی به این سمت منصوب شد.

در شرایط فعلی به صلاح تبریز نیست که واگذاری ماشین سازی انجام شود و احتمال این نیز وجود دارد که برخی با زدوبند بخواهند مالک کارخانه شوند. 

به عنوان نماینده مردم در مجلس چه قولی به کارگران شرکت ماشین سازی و مردم استان در این زمینه می دهید؟

مطمئن باشید اجازه واگذاری را نمی دهیم و زورمان هم می رسد(خنده).

عملکرد مدیریت اجرایی استان در دوران اعتدال چگونه است؟ به عنوان نماینده مردم در مجلس راضی هستید؟

 در ۴ سال آخر دولت دهم آذربایجان شرقی ۲۷ هزار فرصت شغلی را از دست داد ولی در دولت آقای روحانی با توجه به اینکه وی رئیس جمهوری توانمند باهوش و مقتدر است و  با اختلاس ۳۰۰۰میلیاردی در دولت قبل خزانه خالی میراث دولت قبلی برای دولت فعلی است. 

دارایی های امروز بابک زنجانی کفاف بدهی های وی را می دهد ولی وی فردی فاسد است که در سال ۸۶ به مدت ۶ ماه در زندان تبریز به دلیل جرائم مالی و جعل زندانی بود اما دولت قبلی به وی اعتماد کرد.

در آستانه انتتخابات مجلس نظرتان درباره وضعیت انتخاباتی استان از نظر اصولگرایی و اصلاح طلب چیست؟
معتقدم جریان حامیان دولت تدبیر و امید در انتخابات آتی تاثیرگذار خواهد بود و رئیس آینده مجلس نیز به احتمال قوی آقای لاریجانی باقی خواهند ماند. من وابستگی به هیچ یک از جناح های سیاسی ندارم و فکر می کنم مجلس بعدی مجلسی متفاوت از مجلس فعلی است. در سطح استانی نیز لیست تاثیر چندانی در انتخاب مردم ندارد و در ۲ انتخابات اخیر مجلس کسی من را در لیست خاصی از اصولگرایی و اصلاح طلبی قرار نداده است ولی به لطف خدا مردم به بنده اقبال داشته و رای آورده ام. 

مردم به تعهد و تدین و کارآمدی و پاکدستی نامزد ها علاقه دارند و رای می دهند خصوصا در تبریز رای مردم بیشتر متمایل به شخصیت نامزدهاست تا لیست های انتخاباتی آنان.

فکر می کنید چند نفر از نمایندگان فعلی تبریز در پست نمایندگی باقی می مانند؟
فکر می کنم حداقل ۲ نفر باقی می ماند. 

نظرتان درباره شکل گیری لیست ائتلاف های آتی چیست؟ آیا صحبتی با شما انجام شده؟
اکثر گروه های سیاسی در تبریز برخلاف دوره قبلی انتخابات مجلس به بنده مراجعه کرده اند و من تا به حال به سمت جریانی خاص نرفته ام اما گفته ام هرکسی می خواهد نام من را در لیست  قرار دهد البته اگر در تائید جمهوری ا سلامی باشد. 

در پایان اگر نکته ای ماند که نگفتید. بفرمایید.
سایت شما تبریزبیدار است و مردم آذربایجان و مسئولین باید بیشتر از این بیدار باشند. امروز جلوی چشمانمان آب منطقه ما هدر می رود ولی نادیده می گیریم. همچنین باید در جامعه مسئولینی که دروغ می گویند را رها نکنیم و یقه شان را محکم بچسبیم تا کسی جرات دروغ گویی به مردم را نداشته باشد.

باید تبریز را به جایگاه اصلی خود برسانیم و شخصیت های مطرح آن را در حوزه دیانت و دانش و ادبیات به جایگاه اصلی خود برگردانیم.

ممنون از وقتی که در اختیار ما قرار دادید.

من هم از شما سپاسگزارم.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *