به گزارش تبریز بیدار، درراستای تحقق شعار محوری ۲۹ دی روز هوای پاک در سراسر کشور “نقش من در حفظ هوای پاک ” وهمزمان با روز هوای پاک، معاون حمل ونقل شهرداری تبریز ودیگر مدیران ومسئولین شهرداری برای رسیدن به محل کار، از وسایل نقلیه عمومی استفاده کردند.
وحید کیا با تأکید بر اینکه دستیابی به هوای سالم و مطلوب نیاز به کمک همه مردم دارد، گفت: مشکلات زیستمحیطی فراوانی وجود دارد که در یکسال و نیم گذشته اقدامات فراوانی برای حل آنها انجام شده، اما برای رسیدن به نقطه مطلوب نیاز به حضور و کمک همه مردم داریم .
وی افزود: استفاده مسئولان از وسایل حمل و نقل عمومی به مناسبت روز هوای پاک حرکتی نمادین است، برای اینکه مردم توجه کنند که باید به یک هوای سالم و مطلوب برسیم و یکی از راههای رسیدن به این نقطه، استفاده از وسایل نقلیه عمومی و استفاده کمتر از وسایل نقلیه شخصی است.
