به گزارش تبریزبیدار، در حالیکه قرار بود امروز یکشنبه در ساعت۱۳ مناظره ای بین ۲ چهره اصولگرا و ۲ چهره اصلاح طلب در دانشگاه آزاد تبریز با میزبانی انجمن اسلامی برگزار گردد، این مناظره به دلایل واهی و ظاهرا به خاطر وحشت اصلاح طلبان از مناظره با اصولگرایان لغو و تبدیل به میتنگ یک طرفه اصلاح طلبان شد.
پیرمحمدی دبیر انجمن اسلامی دانشگاه آزاد در این خصوص به خبرنگار تبریزبیدار گفت: امروز گفتمان دانشجویی با حضور ۳ شخصیت اصلاح طلب برگزار می شود و قرار نیست مناظره ای برگزار گردد.
وی در پاسخ به این سوال که طبق قانون بایستی مناظره برگزار شود و طرف های مناظره نیز آمادگی کامل خود را برای برگزار آن اعلام کرده اند گفت: بنده سرم شلوغ است و وقت ندارم و فقط می گویم امروز گفتمان می باشد و قانون هم به ما این اجازه را داده است.
اعلام کردیم که به تنهایی با۳ اصلاح طلب هم آماده مناظره هستیم
یکی از مسئولین ستاد حجت الاسلام میرتاج الدینی در این خصوص به خبرنگار ما گفت: متاسفانه انجمن اسلامی قانون و عدالت را رعایت نکرد و نمی دانیم از چه چیزی می ترسند؟ مگر اصلاح طلبان مدعی آزادی بیان و گفتن حقیقت در دانشگاه ها نیستند؟ پس چرا به طور کاملا خنده دار این مناظره را لغو کردند؟
وی افزود: حتی ما به مسئولین انجمن هم گفتیم که حاضریم به تنهایی با۳ چهره اصلاح طلب مناظره کنیم که آن ها بازهم به دلیل ترس و وحشت از گفتن حقیقت اجازه برگزاری را ندادند و به دروغ ما را متهم به نیامدن به دانشگاه می کنند.
این برنامه خلاف قانون است/بایستی مناظره برگزار شود
حجت الاسلام سید شهاب الدین حسینی مسئول نهاد رهبری دانشگاه آزاد نیز در این خصوص به خبرنگار تبریزبیدار گفت: طبق مصوبه دانشگاه که حتی قبل از حضور من نیز به تصویب رسیده است، بایستی این برنامه به شکل مناظره باشد و هر برنامه ای غیر از مناظره، خلاف قانون است.
وی افزود: آقایان هیچ جلسه ای را در هیئت نظارت تشکیل نداده اند و برگزاری این برنامه که ظاهرا با دستور انگجی بوده است یک تخلف محض است.
حسینی ادامه داد: ظاهرا آقای انگجی هیئت نظارت را دور زده و با دستور شخصی خودش می خواهد برنامه ای که قرار بود به شکل مناظره باشد به صورت تریبون یک طرفه برای اصلاح طلبان برگزار شود.
وی تاکید کرد: به ما می گویند که اصولگرایان به مناظره نخواهند آمد در حالیکه بنده شخصا با آقایان تاج الدینی و سعیدی حرف زدم و هر دو بزرگوار اعلام کردند که بی صبرانه آماده حضور در دانشگاه و مناظره با طرف مقابل هستند.
مسئول نهاد رهبری دانشگاه آزاد در پایان خاطر نشان کرد: همه این ها مباحث سیاسی است و این کارها و برنامه ها از ساحت دانشگاه به دور است.
