به گزارش تبریز بیدار، سعید نیکو خصلت از جمله چهره های جوان و مطرحی بود که در این دور انتخابات مجلس شورای اسلامی شرکت کرد و توجه بسیاری از جوانان را جلب کرد. وی در گفتگو با خبرنگار تبریزبیدار از برنامه های آتی اش سخن گفت.
نیکو خصلت با تایید خبر حضورش در انتخابات فدارسیون کاراته اظهار داشت: بنده از ۷ سالگی در ورزش کاراته فعال هستم و چند سال است که در اتاق فکر فدارسیون کاراته حضور دارم. در حال حاضر هم به دلیل عدم ثبات مدیریت، برخورد های سلیقه ای و اختلافات در مجموعه فدارسیون کاراته بنا را در این دیده ام در صورت حل شدن برخی موارد در انتخابات فدارسیون کاراته شرکت کنم.
رییس دانشکده تربیت بدنی دانشگاه تبریز با اشاره به وجود ۸ مدیر بر سر فدارسیون کاراته گفت: این عدم ثبات در مدیریت فدراسیون زخم های کاری بر جای گذاشته است به همین دلیل برنامه ام این است که با اجماع همه ی فعالین فدراسیون به سمت تدوین قوانین هدفمند که نفعش به همه برسد حرکت کنیم.
وی افزود: روح حاکم بر کاراته احترام گذاشتن است و باید آن را در میان فعالین کاراته متجلی کنیم و به دنبال آن هستیم که اختلافات را به حداقل برسانیم.
این استاد دانشگاه با انتقاد از روند اردوهای تیم ملی و لیگ در چند سال گذشته گفت: روند اردوها در سال های اخیر تفرقه برانگیز بود و لیگ به این صورتی که برگزار شد خروجی خاصی در پی نداشت.
نیکو خصلت با تأکید بر اینکه به دنبال اصلاح کردن روند های موجود در فدارسیون است گفت: می خواهیم تغییراتی گسترده در فدارسیون انجام داده به طوریکه ورزش کاراته در کشور هم از لحاظ مشارکت ورزشکاران و هم حضور در عرصه های بین المللی جایگاه نخست دنیا را کسب کنیم.
کاندیدای انتخابات مجلس دهم در پاسخ به سوالی مبنی بر حمایت از شخص، جریان و لیست خاصی در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در تبریز اظهار داشت: بنده به طور رسمی از هیچ کاندیدا و لیستی حمایت نخواهم کرد.
