معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی کشور:

تبریز میزبان نشست آسیایی صنایع دستی در اردیبهشت ۹۵

معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور گفت: با افتتاح موزه فرش و حراج جهانی فرش دستباف، عنوان بافت جهانی بافت فرش برای تبریز حفظ می‌شود.

به گزارش تبریزبیدار، بهمن نامور مطلق امروز با حضور در جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر آذربایجان شرقی با اعلام این خبر افزود: همانطوری که در جشن فرش همزمان با ۱۴ مهرماه سال ۹۴ در تبریز مطرح شد؛ عنوان شهر جهانی بافت فرش به مدت یکسال به تبریز تعلق یافته است و در صورتی که زیر ساخت‌های مورد نظر همچون موزه ملی فرش، بانک جهانی و بورس جهانی وجود نداشته باشد این عنوان پس گرفته می‌شود.

نامور مطلق ادامه داد: خوشبختانه با همراهی شهرداری تبریز اولین حراج  جهانی فرش سال آینده در تبریز اتفاق خواهد افتاد و بر اساس گفته‌های مدیرکل میراث فرهنگی استان موزه فرش پیشرفت قابل توجهی داشته است و درصورت همراهی سایر سازمان‌ها و شهرداری تبریز به زودی شاهد افتتاح این موزه خواهیم بود و امیدواریم این عنوان برای تبریز حفظ شود.

وی با اشاره به اهمیت رخدادهای جهانی یادآور شد: سال گذشته چند عنوان جهانی برای تبریز کسب شد که این عناوین می تواند تبریز را دوباره به جایگاه واقعی اش در سطح جهان بازگرداند و ما باید تلاش کنیم تا توجه جهانیان را به سمت تبریز جلب کنیم و از این عناوین جهانی به نحو احسن استفاده کنیم.

نامورمطلق همچنین گفت: اردیبشهت ۹۵ تبریز میزبان بزرگترین نشست آسیایی صنایع دستی خواهد بود که این رخداد جهانی می‌تواند پتانسیل‌های گردشگری تبریز را به  سران کشورهای آسیایی معرفی کند.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *