به گزارش تبریز بیدار، تقی کرمی روز پنج شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این سلب عضویت به دنبال پیگیری های قضایی در باره پرونده تخلف های سال گذشته شهرداری و شورای اسلامی شهر مرند اتفاق افتاد.
وی گفت: بر اساس نامه ابلاغ شده به شهرداری مرند یداله هاشم زاده، مقصود استادی، سید باقر حجازی و رقیه خوش صفت روز شنبه هفته آینده با برگزاری مراسم تحلیف در فرمانداری مرند وارد شورای اسلامی شهر می شوند.
وی از برگزاری جلسه ای برای انتخاب هیات رئیسه جدید خبر داد و افزود: با حضور چهار عضو جدید و چهار عضو از ۱۱ نفر قبلی شورای شهر مرند در یک سال باقی مانده از عمر شورا به صورت هشت نفره ادامه کار می دهد.
در نیمه دوم سال ۱۳۹۴ شمسی شهردار مرند و تعدادی از کارکنان شهرداری به همراه هفت تن از اعضای شورای اسلامی شهر به اتهام تخلف مالی و حیف و میل بیت المال بازداشت و روانه زندان شده بودند.
۲۶ فروردین ۱۳۹۵ 0:00 ق.ظ شناسه خبر: 1056260
برخوردهای قاطع با متخلفان شورای شهر؛
۷ عضو شورای شهر مرند سلب عضویت شدند
فرماندار مرند از حکم تعلیق و سلب عضویت هفت تن از اعضای شورای اسلامی شهر مرند و دعوت به کار چهار عضو علی البدل برای عضویت در این شورا خبر داد.
