میرتاج الدینی:

قطعنامه اجلاس استانبول نشانه «دیپلماسی منفعلانه وزارت خارجه» در قبال عربستان است

کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه انفعال وزارت خارجه سبب محکومیت ایران در اجلاس استانبول شد تاکید کرد: وزارت امور خارجه باید در رویکرد خود در قبال کشورهای صادرکننده تروریست از جمله عربستان بازنگری کند.

به گزارش تبریز بیدار، حجت‌الاسلام سیدمحمدرضا میرتاج‌الدینی کارشناس مسائل سیاسی و معاون پارلمانی دولت دهم در گفت‌وگو با فارس  با اشاره به دیپلماسی منفعلانه وزارت خارجه در اجلاس استانبول اظهار داشت: سه عنصر اصلی و اساسی در دیپلماسی خارجی انقلاب اسلامی، عزت، حکمت و مصحلت است اما متأسفانه گاهی شاهد آن هستیم که برخی از این عناصر که در انقلاب اسلامی نهادنیه شده از سوی وزارت خارجه مورد غفلت واقع می‌شود.

میرتاج‌الدینی افزود: در نشست استانبول علی‌رغم اینکه انتظار داشتیم وزارت خارجه با برخورد قاطع و محکم جلسه را ترک کند و با برخوردهای محکم و دقیق از مواضع جمهوری اسلامی حمایت کند، اصلاً چنین رویکرد تهاجمی در قبال کشورهای صادرکننده تروریسم وجود نداشت.

این کارشناس مسائل سیاسی با تأکید بر اینکه ترکیه و برخی اعضای حاضر در نشست استانبول از جمله عربستان از حامیان تروریسم محسوب می‌شوند و منطقه را به آتش کشیده‌اند، تصریح کرد: انفعال دستگاه امور خارجه کشورمان باعث شد که کار به جایی برسد که آنها ما را در قالب چهار بند ضد ایرانی بیانیه پایانی، محکوم کنند.

وی این مسئله را نشانه مواضع منفعلانه وزارت خارجه دانست و افزود: وزارت امور خارجه باید در قبال کشورهایی که صادرکننده تروریست هستند از جمله عربستان بازنگری داشته باشد.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *