معنای جهاد از زبان اردوغان

رییس جمهور ترکیه با بیان این که گروههای تروریستی چون داعش، القاعده و بوکوحرام بزرگترین دشمنان اسلام هستند اعلام کرد: معنای جهاد بیداری است، نه ترور بی‌گناهان.

به گزارش تبریز بیدار  روزنامه صباح، رجب طیب اردوغان رییس جمهوری ترکیه در مراسمی در استانبول گفت: ترکیه در همه عملیات‌های ضد ترور علیه تمام سازمان‌های تروریستی از جمله حزب کارگران کردستان ترکیه (پ.ک.ک)، داعش و القاعده که وحدت و یکپارچگی ما را تهدید می‌کنند، در راستای برقراری صلح و امنیت در کشور، مشارکت دارد.

وی با بیان اینکه کلمه “جهاد” توسط سازمانهای تروریستی به اصطلاح اسلام‌گرا “منحرف و از آن سوء تعبیر” شده است، گفت: اسلام مذهب صلح است و گروههای تروریستی مانند داعش، القاعده و بوکوحرام بزرگترین دشمنان اسلام هستند. به هیچ وجه جهاد به معنای ترور و ایجاد یک سازمان تروریستی و کشتن انسانهای بی گناه و مسلمانان نیست. بزرگ ترین مفهوم جهاد مبارزه علیه جهل و نادانی است، جهلی که باعث ظهور چنین سازمانهای تروریستی می‌شود.

اردوغان اضافه کرد: متاسفانه تروریست‌ها، خود را مسلمان می‌دانند اما در حقیقت این افراد اصلی‌ترین دشمنان اسلام هستند که تنها باعث ایجاد اسلام هراسی، شکنجه و کشتار مسلمانان می‌شوند. این سازمان‌های تروریستی به اصطلاح امروزی و مدرن بیش از هر دشمن دیگری در جهان به اسلام ضربه می‌زنند.

این اظهارات از سوی رئیس جمهور کشوری مطرح می‌شود که در سال‌های اخیر به ویژه از زمان آغاز بحران سوریه یکی از حامیان اصلی تروریسم در منطقه بوده و مرزهای آن برای عبور سلاح و تروریست‌ها به سوریه باز بوده است.

ترکیه از سال ۲۰۱۳ داعش را به عنوان یک گروه ترویستی در لیست خود قرار داد. بیش از ۳۳۰۰ مظنون به عضویت در داعش و دیگر گروههای تروریستی تحت بازجویی قرار گرفته‌اند و بر اساس اعلام وزارت کشور، در حال حاضر ۸۴۷ نفر به اتهام عضویت در این گروه تروریستی در زندان به سر می‌برند.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *