یادداشت مهمان تبریزبیدار؛ حمید مظاهری راد(دبیر حزب مردمی اصلاح طلبان استان)
ما بهای اصلاح طلبی را پرداخته ایم و به راحتی زمین را واگذار نمی کنیم. مدعیان دروغین امروزین که به غلط لباس اصلاح طلبی بر تن نموده و ماموریت دارند، بدانند که اصلاح طلبی در تبریز دفن نخواهد شد. به اصطلاح بزرگی گفته است چوب خشک را زمین می گذاریم و وارد لیست نموده و داخل مجلس می کنیم بداند که اوضاع به همین منوال نمی ماند و جواب گستاخی شما به شعور مردم و نیز کاندیداهای لیست تان سنگین تر خواهد بود.گستاخی که گفته ما به برندی در حوزه ی معرفی کاندیدا به گونه ای تبدیل شده ایم که از این به بعد اگر بگوئیم A ریال برای قرار گرفتن در لیست پرداخت نمائید می پردازند بداند که اصلاحات و افکار عمومی خریدنی و فروختنی نیست.
جوانان به اوضاع افرادی که دنباله رو اینها بوده اند و الان به پیرمردان و میانسالانی تبدیل شده اند دقت کنند بیچارگان آه ندارند با ناله سودا کنند. برخی از اینها به گونه ای درمانده شده اند که حتی نمی توانند گذران ایام کنند. بعضی ها نان شب ندارند. زندانی سیاسی سال ۸۸ که سه سال تمام پشتیبانش بوده ام تعریف می نمود که وقتی از زندان آزاد می شد با پیژامه بوده و کسی به استقبالش نرفته و سراغش را نگرفته و راننده ی تاکسی به دادش رسیده که الان هم بدلیل عدم توانایی مالی پس از عمری دنباله روی اینان ، حتی خرده نان اینها هم نصیبش نمی شود و … این در حالیست که اوضاع مالی بزرگانشان وصف ناشدنی است.
اصلاح را باید از خود شروع کنیم
اگر اینها را نگویم بدهکار جوانان تاریخ آذربایجانی میشوم که بدهکارش میباشم. البته ما از همان آوان نونهالی انشا نوشته ایم و عده ای دیر رسیدند. کسانی که مدعی اند و لیست تنظیم می کنند وقتی دیدند که بدلایلی نمی توانند در پست های حاکمیتی سمت گیرند بد ندیدند خود را اصلاح طلب جا بزنند در صورتیکه بدانند که اصلاحات دفن شدنی نیست و ما مجبور به اصلاح بوده و باید اصلاح را از خود شروع کنیم. اساس انقلاب ما تحول و اصلاح در عملکردها و کارکردهای فلذا می توان اصلاح طلب بود و انقلابی ماند و من اصلاح طلب انقلابی ام.
مقداری از حرفهای تکان دهنده ام را پس از دور دوم انتخابات میگویم
نمی دانم اصولگرایانی را که بنام اصلاح طلب داخل لیست نموده اند اگر برنده نشوند چگونه روی به اردوگاه اصولگرایی خواهند داشت. ما ساکت نمی نشینیم و حرفهایمان را خواهیم زد. هزاران مظاهری باید قول شوند تا اصلاح طلبی مد نظر ائمه و همچنین واقعی شکل گرفته و اصلاح عملکردها و کارکردها به نحو مقتضی و بر پایه آموزه های ملی و مذهبی اسلامی صورت پذیرد. حرفهای بسیار تکان دهنده ای دارم که مقداری را پس از انتخابات دور دوم می گویم.
پارلمان اصلاح طلبی را در تبریز شکل می دهیم
اصلاحات را در تبریز به گونه ای نهادینه می کنیم که کسی جرات نکند یک شبه ادعای اصلاح طلبی کند. اصلاح طلب باید دارای سلامت نفسی ؛ مالی ؛ اخلاقی و شجاعت باشد .تمام مردم ایران اصلاح طلبند و نباید به آنها به دیده ی پایگاه رای نگریست. بزرگترین مشکل اصلاح طلبی در تبریز عدم نهادسازی بوده است.
نامه ای را از جانب خودشان به خزعلی و سرای قلم نوشتند و به دروغ برای اینکه بنده را صریح ترین و شجاع ترین یافته اند به بنده نسبت داده اند و در آن خودشان مشکلات خودشان را لو داده اند و البته با اینکه اصلاح طلبی در تبریز به نفس نفس افتاده و آخرین رمق هایش را می رود آنرا بازسازی و ترمیم خواهیم نمود.
