رحیم شهرتی فر در گفتوگو با خبرنگار تبریزبیدار، با اشاره به اتمام مهلت قانونی برای ارائه شکایتها از سوی داوطلبین انتخاباتی، اظهار داشت: در پایان مهلت قانونی برای رسیدگی به شکایت کاندیداهای انتخاباتی ۳ شکایت به فرمانداری واصل شده که در دستور کار رسیدگی از سوی مجاری مربوطه قرار گرفته است.
وی افزود: این کاندیداهایی که نسبت به نتایج انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخاباتیه تبریز، آذرشهر و اسکو شکایت داشتهاند، با وصول شکایت آنان، در ظرف یک هفته مهلت قانونی تا به شکایات این ۳ نفر رسیدگی میکنیم.
فرماندار تبریز، از بررسی این شکایتها در این مهلت خبر داده و گفت: اولین جلسه رسیدگی به این شکایتها ساعت ۸ صبح امروز تشکیل یافته و جلسه دیگری در ساعت ۱۹ برگزار خواهد شد که من راهی رفتن به آن جلسه هستم.
وی همچنین از تعامل صد درصدی هیئتهای اجرایی و نظارتی در روند انتخابات شورای نگهبان اعلام رضایت کرد.
