به گزارش تبریز بیدار سردار اصغر عباسقلیزاده عصر امروز در جمع تعدادی از معلمان آذربایجان شرقی، با اشاره به اینکه جهان اسلام با جنگی مواجه است که ما در دوران ۸ سال دفاع مقدس سختتر از آن را تجربه کردهایم، اظهار داشت: در همه این جنگها، استکبار پشتیبان تروریستهاست ولی با تبلیغات معکوس، استکبار در حال مبارزه با تکفیریهاست.
وی افزود: اینکه ما در چنین زمانی زندگی میکنیم و اگر قدر خود را دانسته و در مسیر حق و حقیقت گام برداریم، بدون تردید کلیه اعمال ما همردیف عبادت است.
فرمانده عملیاتی لشگر ۳۱ عاشورا، با انتقاد از فروش ارزان نفت به کشورهای غربی و خرید سلاح از آنان، گفت: استکبار با مبادله نفت ارزان مسلمانان با سلاح، به نوعی همان تسلیحات را در مسیر نابودی خود مسلمانان مورد استفاده قرار میدهد.
سردار عباسقلیزاده افزود: اکنون شاهد آن هستیم که توسط برخی دولتهای مرتجع عرب، اقتصاد رو به زوال استکبار جهانی، با پولهای مسلمانان جان تازهای گرفته است.
وی با تاکید بر اینکه هدف استکبار، از تقویت داعش و تروریستهای جدید، دنبال کردن منافع خود و استقرار حکومتهای مطیع و دستنشانده است، تصریح کرد: اگر امروز فتنه را در عراق و سوریه خفه نکنیم، باید در مرزهای خود با آنها درگیر شویم که این حضور در جبهه مقاومت، دقیقا مطابق با منافع ایران است.
منبع: تسنیم
