در جلسه کارگروه آرد و نان استان مطرح شد:

رسانه ها با تغییرذائقه شهروندان در استفاده از نان سبوس دار تلاش کنند

رسانه ها بخصوص رسانه ملی با در تغییر سلیقه و ذائقه شهروندان در استفاده از نان سبوس دار تلاش بیشتری داشته باشند.

به گزارش تبریز بیدار، حسین نجاتی در جلسه کارگروه آرد و نان استان با اشاره به افزایش نظارتها بر کارخانجات آردسازی و واحدهای نانوائی افزود: نان قوت غالب شهروندان بوده و حفظ اعتماد مردم به تولید نان سالم و بهداشتی از وظایف مهم این کارگروه است. 

وی ادامه داد: فرهنگ سازی در جامعه و آموزش شهروندی موضوعی نیست که منتظر باشیم تا بودجه آن از منابع مختلف تامین شود بلکه همه ارگانها و سازمان ها به یک اندازه مسولیت دارند .

نجاتی تاکید کرد: هرچه سبوس آرد تولیدی بیشتر باشد عوارض جانبی آن نسبت به بروز بیماری های گوارشی کاهش خواهد یافت.  

در این جلسه سرپرست معاون امور اقتصادی و منابع استانداری آذربایجان شرقی نیز خواستار ایجاد فرهنگ استفاده از نانهای سبوس دار توسط شهروندان شده و گفت: رسانه ها بخصوص رسانه ملی با در تغییر سلیقه و ذائقه شهروندان در استفاده از نان سبوس دار تلاش بیشتری داشته باشند.

وی افزود: نان سفید و روشن علی رغم ظاهر فریبنده هیچ ارزش غذائی نداشته و در برخی مواقع برای سفید شدن نان از افزودنیهای غیر مجاز استفاده می شود.

نواداد دو دلیل سفید شدگی نان را آرد بدون سبوس و استفاده از بالانکیت اعلام کرد و اظهار داشت: هر دو عامل برای سلامتی مناسب نیست و موجب بروز بیماری های سرطانی ، قلبی، دیابت و چاقی می شود.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *