معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اعلام کرد:

آخرین خبرها از قیمت مواد غذایی در ماه رمضان

علی نواداد در نشست کمیسیون تنظیم بازار استان، با تاکید بر نظارت بر بازار و قیمت ها برای رفاه بیشتر مردم در رمضان، اظهار کرد: با اجرای طرح ضیافت در صدد کنترل افزایش قیمت ها به واسطه افزایش تقاضا هستیم و با افزایش خود سرانه قیمت ها در ماه رمضان برخورد می شود.

به گزارش تبریز بیدار،  علی نواداد در نشست کمیسیون تنظیم بازار استان، با تاکید بر نظارت بر بازار و قیمت ها برای رفاه بیشتر مردم در رمضان، اظهار کرد: با اجرای طرح ضیافت در صدد کنترل افزایش قیمت ها به واسطه افزایش تقاضا هستیم و با افزایش خود سرانه قیمت ها در ماه رمضان برخورد می شود.


وی خاطرنشان کرد: باید مراقبت کنیم تا کیفیت اقلام مصرفی ماه رمضان به علت افزایش تقاضا کاهش نیابد.

نواداد اعلام کرد: به منظور کنترل قیمت گوشت مرغ، از شانزدهم خرداد جاری در قالب طرح ضیافت، مرغ گرم برای مصرف کننده به صورت خرده فروشی تا سقف ۶۵۰۰ تومان در استان عرضه می شود.

وی گفت: قیمت هر کیلو مرغ منجمد برای مصرف کننده به صورت خرده فروشی نیز ۵۱۰۰ تومان خواهد بود.

نواداد قیمت هر کیلو گوشت قرمز منجمد را برای مصرف کننده به صورت خرده فروشی ۲۱۰۰۰ تومان اعلام کرد و افزود: قیمت شکر و برنج هم به زودی اعلام می شود، ضمن اینکه در قیمت زولبیا و بامیه در استان افزایش نخواهیم داشت.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان‌شرقی همچنین از فعال بودن کشتارگاه های استان برای تامین نیاز بازار در طول ماه رمضان خبر داد.

کریم مهری، رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی نیز در این نشست گفت: یک‌هزار تن گوشت مرغ منجمد و دو هزار و ۵۰۰ تن شکر همچنین خرما و گوشت قرمز به مقدار نیاز استان تامین شده است.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *