مدیرعامل سازمان ترافیک شهرداری تبریز خبر داد:

خودروی پلیس، مجهز به دوربین های ثبت تخلفات ساکن شد

مدیرعامل سازمان ترافیک شهرداری تبریز، از نصب و راه اندازی اولین خودروی پلیس، مجهز به دوربین های ثبت تخلفات ساکن خبر داد.

به گزارش تبریز بیدار، محمد حسین اسحقی، با اعلام این خبر گفت: افزایش تخلفاتی مانند پارک دوبل، توقف در محل ممنوعه و توقف در ایستگاه اتوبوس و تاکسی از یک سو و تاکید و سیاست پلیس مبنی بر استفاده از تجهیزات الکترونیکی و کاهش نیروی انسانی برای کنترل ترافیک و ثبت تخلفات از سوی دیگر، ساز و کار به کارگیری اولین خودرو پلیس مجهز به دوربین های ثبت تخلفات ساکن در تبریز را فراهم نمود.

وی در بیان ویژگی های این خودرو گفت: این خودرو با دوربین هایی که در هر دو سمت آن نصب شده است، با عبوراز طول خیابان، با تخلفات ساکن برخورد کرده و مطابق قانون خودرو های متخلف را جریمه خواهد کرد.

 مدیرعامل سازمان ترافیک تصریح کرد: این دسته از تخلفات منجر به ایجاد ترافیک کاذب در معابر می شود و امیدواریم با بکارگیری تجهیزات الکترونیکی در حوزه حمل و نقل و ترافیک، روز به روز شاهد کاهش تخلفات راهنمایی و رانندگی و ایجاد ترافیکی آرام و روان در شهر تبریز باشیم.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *