به گزارش تبریز بیدار، بابک حاتمی، بازیکن سابق پرسپولیس پس از توافق با مسئولین باشگاه گسترش فولاد تبریز قرارداد یک ساله خود را امضا کرد تا در فصل آینده پیراهن آبی پوشان تبریزی را بر تن کند.
یوسف سیدی که در نیم فصل گذشته لیگ برتر به صورت قرضی به جمع بازیکنان ماشین سازی پیوسته بود که فصل آینده به تیم گسترش فولاد تبریز بر می گردد.
محمد ابراهیمی با مسئولین باشگاه گسترش فولاد به توافق نرسیده و فصل آینده در این تیم حضور نخواهد داشت.
مجمد نصرتی که فصل گذشته دچار مصدومیت شده بود، تمرینات خود را با تیم گسترش فولاد انجام می دهد که احتمال تمدید قرارداد این بازیکن نیز وجود دارد.
تمرینات تیم گسترش فولاد در حال پیگیری بوده و آبی پوشان تبریزی تمرینات خود را به منظور آمادگی برای شروع رقابت های لیگ برتر انجام می دهند.
